ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός στο «Ραντάρ»: «Δεν θα γίνει ανασχηματισμός τους επόμενους μήνες»

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 19 Μαΐου 2020, 10:41
Ρωμανός στο «Ραντάρ»: «Δεν θα γίνει ανασχηματισμός τους επόμενους μήνες»
Facebook Twitter Whatsapp

Τι είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΝΔ για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, αλλά και για τον τρόπο που «απάντησε» το κόμμα του σε άρθρο του Αλέξη Τσίπρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απάντηση στα δημοσιεύματα που «ΠΑΣΟΚοποιούν» τη ΝΔ έδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για τον τρόπο που αποφάσισε να απαντήσει η κυβέρνηση στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Ρωμανός απαντώντας σε ερώτηση για το αν το κόμμα της ΝΔ ΠΑΣΟΚοποιείται, ξεκαθάρισε ότι σκέψεις για ανασχηματισμό δεν υπάρχουν.

«Αυτή η συζήτηση συνδέεται με τη συζήτηση για τον ανασχηματισμό. Όποια αλλαγή θα γίνει εκεί, όμως αυτή η συζήτηση έκλεισε με τη διάψευση που έγινε το σαββατοκύριακο. Θα ήταν βλακώδες η κυβέρνηση που δέχεται τα εύσημα παγκοσμίως για το πώς διαχειρίζεται μια πρωτοφανή κατάσταση να σκέφτεται να κάνει ανασχηματισμό. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση, δεν θα έχουμε ανασχηματισμό τους επόμενους μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και αναφέρθηκε στον τουρισμό:

«Τις επόμενες μέρες θα έχουμε παρουσίαση του προγράμματος για τον τουρισμό. Μια κυβέρνηση που παράγει έργο θα κάνει και αστοχίες. Ας κριθούμε από το αποτέλεσμα».

Όσο για την απάντηση της ΝΔ στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, με μια φωτογραφία του Παύλου Πολάκη, ο κ. Ρωμανός απάντησε: «Μερικές φορές στην επικοινωνία χρειάζεται και το χιούμορ και ειδικά όταν σε αυτούς που απαντάς έχουν την τάση να αυτοτρολάρονται. Ο κ. Τσίπρας σε άρθρο του έγραψε πώς θα ήταν αν αντιμετώπιζε εκείνος την κρίση. Αυτή η κουβέντα έχει ακουστεί από πολύ κόσμο και πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τον σταυρό τους. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μια μακροσκελή απάντηση. Η φωτογραφία ήταν συμβολική, είναι ο κ. Πολάκης στην ίδια αίθουσα που ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς μας ενημερώνουν για τις εξελίξεις. Απαντούσαμε στη δεύτερη κομματική εφημερίδα του κ. Τσίπρα, μια φιλικά προσκείμενη και θεωρώ ότι το άρθρο δεν άξιζε σοβαρής απάντησης».