ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος για «Ελλάδα 2021» στο «Ραντάρ»: «Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό»

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 27 Μαΐου 2020, 10:51
Μπογδάνος για «Ελλάδα 2021» στο «Ραντάρ»: «Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Για την κριτική που άσκησε στην επιτροπή «Ελλάδα 2021», με αφορμή το βίντεο για την επέτειο του θανάτου του Γρηγόρη Λαμπράκη, μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξεκαθάρισε ότι η κριτική δεν ασκήθηκε για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, αλλά για το γεγονός ότι η επιτροπή «Ελλάδα 2021» πρέπει να προβάλει άλλα γεγονότα και όχι αυτά που μπορεί να διχάσουν.

«Η αίσθησή μου είναι ότι η επιτροπή έχει καταφέρει, κυρίως μέσω Twitter, να μην εκπληρώνει τον πρώτιστο και κύριο λόγο που την εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι να ενώσει τους Έλληνες», δήλωσε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ, στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και συνέχισε:

«Η δολοφονία Λαμπράκη είναι μια ιστορία που προσεγγίζεται από μια συγκεκριμένη ιδεολογική σκοπιά. Ακόμα πλακώνονται στα τραπέζια. Αν είναι να φέρνουμε τέτοια πράγματα που φέρνουν τους δεξιούς και τους ΚΚΕδες σε ένταση, κρίνω πως αυτό είναι λάθος».

«Κανείς εχέφρων, νουνεχής Έλληνας δεν αμφισβητεί το έγκλημα της δολοφονίας του Λαμπράκη. Ποτέ ξανά, τέλος το παρακράτος, όμως είναι αυτό το πρώτο πράγμα που πρέπει να ασχοληθεί μια επιτροπή που μας έχει βάλει ήδη φιτιλιές;», τόνισε ο κ. Μπογδάνος και πρόσθεσε:

«Αυτό που λέμε είναι ότι η επιτροπή καλείται να δει το πράγμα καλύτερα και να περιλάβει στις μέριμνες της περισσότερους Έλληνες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διχάσουμε όσους έχει προσπαθήσει να δικάσει ο κεντρώος Μητοστάκης».

Για το ότι υπάρχει δυσανασχέτηση για την πολιτική που ασκεί: «Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, ούτε δυσανασχέτηση. Σε κεντρικό επίπεδο μπορώ να πω ότι δεν μου έχει μεταφερθεί προσωπικά τίποτα. Είμαστε σε απόλυτο συντονισμό με τις δομές της κυβέρνησης και του κόμματος. Δεν άνοιξε κανένα θέμα για τον Λαμπράκη, επ ευκαιρία αυτού είπαμε να το δούμε λίγο. Το ζήτημα είναι να ρίξεις φως στις δυνάμεις που μας ένωσαν. Πολλοί Έλληνες κοιτούν με σκεπτικισμό το έργο της επιτροπής, γιατί δεν εντάσσει περισσότερα στοιχεία από την κοινή μας παράδοση. Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr