ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάρκας στο «Ραντάρ»: «Aπό όταν η δεξιά κυβερνούσε τη χώρα από το 1821, έχουμε υποστεί εχθρικές ήττες»

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 29 Μαΐου 2020, 10:41
Μπάρκας στο «Ραντάρ»: «Aπό όταν η δεξιά κυβερνούσε τη χώρα από το 1821, έχουμε υποστεί εχθρικές ήττες»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από το ελληνικό ΥΠΕΞ για τον λόγο που προχώρησε σε διάβημα από τη στιγμή που τουρκικές δυνάμεις δεν είχαν εισέλθει σε ελληνικό έδαφος.

Τον λόγο που η Ελλάδα προχώρησε σε διάβημα, από τη στιγμή που ανακοίνωση ότι δεν έχει υπάρξει εισβολή τουρκικών δυνάμεων σε ελληνικά εδάφη, ζητά ο Κώστας Μπάρκας, σχολιάζοντας παράλληλα τη συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha.

«Ο κ. Τσίπρας έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μίλησε για την πρόταση της Κομισιόν μέχρι το πρόγραμμα ”Μένουμε Όρθιοι” για την έξοδο από την κρίση και τα εθνικά θέματα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται από τους δημοσιογράφους και δεν κάνει συνεντεύξεις σε φίλα προσκείμενους», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και συνέχισε:

«Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μη συμμετέχει στα τηλεοπτικά πάνελ ενός συγκεκριμένου σταθμού είχε να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων του και του ίδιου του σταθμού απέναντι στο κόμμα. Η χθεσινή συζήτηση στον Alpha ήταν καλή και έδωσε φως στις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα μεγάλα ζητήματα».

Για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε συναινετικός: «Έχουμε επιδείξει σύνεση από την αρχή, είμαστε ένα κόμμα σοβαρό, δεν είμαστε σαν τη ΝΔ. Δεν είμαστε εκεί για να γρονθοκοπούμε έτσι ώστε να κερδίσουμε πολιτικούς πόντους. Οφείλουμε ως κόμμα που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας να καταθέτουμε προτάσεις για να αξιολογηθούν από τον κόσμο. Το ίδιο κάναμε και το 2014 και το αποδείξαμε τον Αύγουστο του 2018 που βγήκαμε από τα μνημόνια».

Σχετικά με τον Έβρο: «Πάντα υπερασπιζόμασταν τα σύνορά μας. Εδώ δεν κάνουμε συζήτηση με βάση τον φράκτη. Το ζητούμενο είναι άλλο στον Έβρο. Αλήθεια γιατί η κυβέρνηση κάνει διαβήματα επειδή οι στρατιώτες της γειτονικής χώρας είναι στα εδάφη τους; Να δώσει στη δημοσιότητα το ΥΠΕΞ ή στους δημοσιογράφους το διάβημα με το τι έγινε. Έχουμε τρία επεισόδια μέσα σε ένα χρόνο κυβέρνησης ΝΔ. Ιστορικά, από όταν η δεξιά κυβερνούσε τη χώρα από το 1821, έχουμε υποστεί εχθρικές ήττες και τα έχουμε πληρώσει αυτά. Δεν μπορεί να μην συνέβη τίποτα και το ΥΠΕΞ να κάνει διάβημα».

 

 

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr