ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Η στοχοποίηση του υπουργού Τουρισμού δείχνει μιζέρια και μικρότητα

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2020, 17:00 / Ανανεώθηκε 2 Ιουνίου 2020, 17:34
Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Η στοχοποίηση του υπουργού Τουρισμού δείχνει μιζέρια και μικρότητα
Facebook Twitter Whatsapp

Απάντηση στα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε απομπομπή του Χάρη Θεοχάρη δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με μια σκληρή ανακοίνωση.

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα πυρά που εξαπέλυσε στον Χάρη Θεοχάρη αναφορικά με τις λίστες χωρών από τις οποίες θα δεχόμαστε τουρίστες, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Η Κυβέρνηση, με τη στήριξη όλων των Ελλήνων, αντιμετωπίζει ψύχραιμα και με επιτυχία μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη. Σε μια χρονιά που όλοι προεξοφλούσαν ότι θα ήταν χαμένη για τον τουρισμό, η Ελλάδα ξανανοίγει τις πύλες της στον κόσμο. Ανοίγουμε τη χώρα μας στους επισκέπτες με κανόνες, με αίσθημα φιλοξενίας και καλωσορίσματος», σημείωσε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Η Κυβέρνηση ενωμένη, με όλους τους Υπουργούς προσηλωμένους στον κοινό στόχο, συνεχίζει με σύνεση και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Σχεδίου της. Ενός δυναμικού Σχεδίου που προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Και με στόχο την μέγιστη ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.Αντίθετα, όποτε κλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση για τη χώρα, απέτυχε παταγωδώς. Σήμερα συνεχίζει να κάνει καταστροφικές συστάσεις. Το μόνο που θέλει είναι κλειστές επιχειρήσεις, κλειστά μαγαζιά, κλειστά σχολεία, κλειστά ξενοδοχεία. Θέλει δηλαδή τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα και τους εργαζόμενους σε απελπισία».

«Υ.Γ. Η στοχοποίηση του Υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό», καταλήγει ο κ.Πέτσας.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr