ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2020, 15:00 / Ανανεώθηκε 11 Ιουνίου 2020, 16:13
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll την ώρα που καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll στην εκλογική περιφέρεια της Α΄Αθηνών.

Ειδικότερα σε ερώτηση των πολιτών για το τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος Πρωθυπουργός σε ποσοστό 55% έναντι 14,8% του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τους ερωτώμενους στην Αθήνα.

Σχετικά με το αν έμειναν ικανοποιημένοι ή όχι από την συνολική στάση Κυριάκου Μητσοτάκη για αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ερωτώμενοι απάντησαν ΝΑΙ σε ποσοστό 39% και αρκετά σε ποσοστό 37%.

Όσο για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας το 46% λέει ναι, ενώ όχι απαντά το 52%.

Σχετικά με τις προτάσεις για την αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, αυτή της ΝΔ λαμβάνει 42%, ενώ εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις 10,8%.

Ποιοί κερδίζουν τη «μάχη» της δημοτικότητας

Οι πολίτες ανέδειξαν τον Βασίλη Κικίλια σε δύο κατηγορίες, αυτή του πιο δραστήριου βουλευτή της Ά Αθηνών σήμερα – με ποσοστό 32,3% και του βουλευτή που θα ψήφιζαν αν ήταν τώρα υποψήφιοι – με ποσοστό 51,0%.

Στη δεύτερη θέση και στις δύο κατηγορίες βρίσκεται η Ολγα Κεφαλογιάννη, παρ’ ότι δεν έχει κάποια κυβερνητική θέση και ακολουθούν οι Ν. Κακλαμάνης, Θ. Πλεύρης, Αγγ. Συρίγος

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει θετικές κρίσεις σε ποσοστό 54% και αρνητικές σε ποσοστό 38%, ενώ ο Γιώργος Πατούλης έχει θετικές γνώμες 29% και αρνητικές 45%.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr