ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Σκορίνη σε Παπαδημούλη για τα ακίνητα στο «Εκτός Γραμμής»: «Δεν αρκεί να είσαι νόμιμος, πρέπει να είσαι και ηθικός»

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 17 Ιουνίου 2020, 12:25
«Καρφιά» Σκορίνη σε Παπαδημούλη για τα ακίνητα στο «Εκτός Γραμμής»: «Δεν αρκεί να είσαι νόμιμος, πρέπει να είσαι και ηθικός»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Θέση στον σάλο που έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενοικιάζει διαμερίσματα μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, πήρε ο βουλευτής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Νίκος Σκορίνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ως πολιτικό και δημόσιο πρόσωπο, όπως και όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις, δεν θα πρέπει μόνο να κινούνται νομικά, αλλά θα πρέπει να δείχνουν την ηθική τους διάσταση.

«Δεν έχουμε καμία αγωνία αν κινδυνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα δεξιό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, όπως γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια στη Ευρώπη. Είναι αναγκαία η διεύρυνση αυτή. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εκφράσει ένα ευρύτερο μέτωπο, το οποίο πρέπει να φτάνει από το κέντρο μέχρι τα αριστερά, απέναντι στον άγριο φιλελευθερισμό τον οποίο σήμερα επιχειρεί η ΝΔ», δήλωσε ο κ. Σκορίνης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα για τη διεύρυνση του κόμματός του και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια είχε 12 συνιστώσες και πήρε κυβέρνηση. Εγώ είμαι αντίθετος στη μονολιθικότητα των κομμάτων. Θα πάμε στο συνέδριο μας, εκεί θα υπάρξει ένα πρόγραμμα το οποίο όσοι μπορούν να το παρακολουθήσουν και να το ακολουθήσουν θα είναι μέσα, όσοι δεν μπορούν ο καθένας θα έχει τη δική του διαδρομή».

Για το αν τον εκφράζει η τακτική του κ. Παπαδημούλη σχετικά με την ενοικίαση των ακινήτων του σε πρόσφυγες και μετανάστες: «Το να μιλάει η ΝΔ.. Δεν είναι απλά καπιταλιστές, έχουν κάνει παρανομίες… Επειδή ακριβώς η αριστερά στοχοποιείται, όταν ενδιαφέρει το άλλο σύστημα να το χτυπήσει, να φαίνεται και η εικόνα του. Δεν αρκεί μόνο να είσαι πράγματι νόμιμος, πρέπει να εκφράζεις και μια εικόνα η οποία δίνει και την ηθική σου διάσταση και τη αισθητική σου στα τεκταινόμενα. Όλοι οι πολιτικοί που είναι δημόσια πρόσωπα πρέπει να φροντίζουν αυτή την εικόνα και κρινόμαστε όλοι μέχρι το τέλος».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr