ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε τίποτα για εικονικές συμβάσεις και εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια;

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2020, 13:00 / Ανανεώθηκε 5 Ιουλίου 2020, 13:41
Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε τίποτα για εικονικές συμβάσεις και εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια;
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με όσα καταγγέλλει ο Χρήστος Καλογρίτσας απηύθυνε ο Στέλιος Πέτσας με δήλωσή του.

 

Νέες «βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με φόντο τους ισχυρισμούς του Χρήστου Καλογρίτσα στο δικαστήριο που αποκάλυψε η κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ. Τσίπρας ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί”, όπως έλεγε και ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες» τονίζει ο Στέλιος Πέτσας, και συμπληρώνει: «Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;».

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καταλήγει λέγοντας: «Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Πέτσα:

«Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ.Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο «μαγαζί», όπως έλεγε ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες.

Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;

Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του».