ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης στο «Ραντάρ»: Δεν μπορεί ο Καλογρίτσας να είναι το μοναδικό καταφύγιο της ΝΔ - Δεν ασχολούνται με τον παιδεραστή υπουργό

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2020, 10:26
Καρατζαφέρης στο «Ραντάρ»: Δεν μπορεί ο Καλογρίτσας να είναι το μοναδικό καταφύγιο της ΝΔ - Δεν ασχολούνται με τον παιδεραστή υπουργό
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Ανακατεύουν τα πίτουρα και θα τους φάνε οι κότες, τονίζει για τη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Δεν μπορεί ο Καλογρίτσας να είναι το μοναδικό καταφύγιο της Νέας Δημοκρατίας. Σιγά το θέμα! Τελείωσε, έκανε τον κύκλο του», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την ατζέντα της κυβέρνησης στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

«Είναι ενοχλητικά και προσβλητικά όσα ακούγονται, για όλο τον πολιτικό κόσμο. Έχει να κάνει με γενικότερο έλλειμμα παιδείας στον πολιτικό κόσμο. Η σημερινή βουλή δεν έχει ποιότητα. Λείπουν τα πρόσωπα που  κάποτε καθοδηγούσαν», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης και αναφέρθηκε στην υπόθεση παιδεραστίας, στην οποία δημοσίευμα εμπλέκει πρώην υπουργό της ΝΔ: «Ακούω και κανείς δεν συγκινείται, ότι υπάρχει πρώην υπουργός που είναι παιδεραστής. Δεν είναι η πρώτη φορά για τη ΝΔ (…) Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Υπάρχει έλλειψη τεκμηρίωσης (…) Κορυφαίος υπουργός της ΝΔ (Θεοδωρικάκος) ήταν στενός συνεργάτης του Καλογρίτσα εκείνη την εποχή. (…) Ανακατεύουν τα πίτουρα και θα τους φάνε οι κότες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα στην Οικονομία είναι δύσκολα κι εκεί πρέπει να εστιάσει η κυβέρνηση: «Οικονομικά δεν βγαίνει… Όταν το κράτος, η πολιτεία στερείται 100.000 ταμεία (επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές) και αυξάνει τους δημόσιους υπαλλήλους, γιατί αυτός που θα επιδοτηθεί από τον ΟΑΕΔ για έναν χρόνο είναι επιπλέον δημόσιος υπάλληλος … Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξει είναι να μην κλείσει ούτε μία επιχείρηση. Αν κλείσει, δεν θα ξανανοίξει και θ διογκώνεται το πρόβλημα. Δεν το έχουν καταλάβει, είναι σε λάθος πλεύση».

Όσον αφορά τη δημοτικότητα του πρωθυπουργού, σχολίασε: «Αν ο Μητσοτάκης έχει υψηλή αποδοχή, αυτό συμβαίνει γιατί από την άλλη δεν υπάρχει τίποτα. Όμως, η περίοδος χάριτος εξαντλείται» και πρόσθεσε ότι ο Κ. Μητσοτάκης  «κινείται έξω από τον συντηρητικό χώρο».

Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Έχουν αφήσει την Τουρκία να κάνει ό,τι θέλει. Θα έλεγα στον Μητσοτάκη να κάτσει σε ένα διεθνές τραπέζι, με όλες τις ενδιαφερόμενες χώρες (Τουρκία, Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη κ.λπ.), ώστε να αφαιρέσει την πρωτοκαθεδρία από την Τουρκία και να την κάνει συμμέτοχο».