ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη αντίδραση Παππά: «Δεν μου συγχωρέσαν το ότι τους έβαλα να πληρώσουν για τις άδειες»

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2020, 20:43
Η πρώτη αντίδραση Παππά: «Δεν μου συγχωρέσαν το ότι τους έβαλα να πληρώσουν για τις άδειες»
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν μου έχουν συγχωρέσει ότι τους έβαλα να πληρώσουν για τις τηλεοπτικές άδειες» φέρεται να τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, τοποθετήθηκε ο Νίκος Παππάς, στον απόηχο και των καταγγελιών του επιχειρηματία Καλογρίτσα για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Έτσι, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παππάς τόνισε: «Δεν μου έχουν συγχωρέσει ότι τους έβαλα να πληρώσουν για τις τηλεοπτικές άδειες».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την τοποθέτησή του κάλυψε τον κ. Παππά, λέγοντας: «Είμαστε εδώ. Ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις. Για να αποτρέψουμε μαζί με το λαό αυτό που εμφανίζουν ως αναπότρεπτο. Είμαστε εδώ όχι για να λέμε ωραίες προτάσεις. Αλλά είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε μαζί με την κοινωνική πλειοψηφία αυτό που σήμερα εμφανίζουν ως κανονικότητα και καταστρέφει τη κοινωνική πλειοψηφία».

Ο ίδιος ανέφερε πως «πετάνε λάσπη στον ΣΥΡΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και στα στελέχη του, ακριβώς γιατί δε τους ενδιαφέρει αν η λάσπη μετατρέψει τη πολιτική αντιπαράθεση σε βούρκο. Αυτοί άλλωστε εκεί είναι συνηθισμένοι να ζουν. Αλλά αυτό που θέλουν είναι να κυλιστούμε στο βούρκο μαζί τους».

Κάνοντας λόγο για «χιλιάδες ανήθικες επιθέσεις που δέχτηκα και δέχομαι εγώ προσωπικά», ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι «οφείλουμε να μετράμε μια και δύο φορές κάθε μας βήμα και να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Αλλά οφείλουμε επίσης και να μην αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω».