ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και συνάντηση με Ζάεφ την Τετάρτη ο Τσίπρας

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2020, 20:00 / Ανανεώθηκε 15 Σεπτεμβρίου 2020, 21:03
Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και συνάντηση με Ζάεφ την Τετάρτη ο Τσίπρας
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, επαγγελματικούς φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων.

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 12:00 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Makedonia Palace. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, επαγγελματικούς φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στην αίθουσα Alexandros II του ίδιου ξενοδοχείου (εξαιτίας των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, η κάλυψη της σύσκεψης με τους φορείς θα γίνει μόνο από την ΕΡΤ). 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Κοινοβούλιο.