ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη σε Καρδίτσα: Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2020, 16:08
ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη σε Καρδίτσα: Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

«Όπως προβλέψαμε χθες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα και την περιοδεία του στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

«Όπως προβλέψαμε χθες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο. Δεν επέτρεψε σε ΜΜΕ να καλύψουν την επίσκεψη, δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας, περικυκλωμένο από αστυνομικούς. Δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους για την ολική καταστροφή και την πλήρη εγκατάλειψη ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μέρες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Για αυτούς αρκέστηκε να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα μία φωνή διαμαρτυρίας. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη. Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν».