ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για επίθεση Τσίπρα σε Μενδώνη: Προσπαθεί να βρει σωσίβιο στα εσωκομματικά του προβλήματα

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2020, 14:08
Πέτσας για επίθεση Τσίπρα σε Μενδώνη: Προσπαθεί να βρει σωσίβιο στα εσωκομματικά του προβλήματα
Facebook Twitter Whatsapp

Ανακοίνωση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, απάντηση στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κ. Τσίπρα να βρει σωσίβιο στα εσωκομματικά του προβλήματα και την αμφισβήτηση που δέχεται από κορυφαία στελέχη του», απάντησε ο Στέλιος Πέτσας σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη Λίνα Μενδώνη.

Η ανακοίνωση του κ. Πέτσα:

«Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κ. Τσίπρα να βρει σωσίβιο στα εσωκομματικά του προβλήματα και την αμφισβήτηση που δέχεται από κορυφαία στελέχη του. Η επίθεσή του στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που ξεχειλίζει από προσωπική εμπάθεια και η λαϊκίστικη ρητορική του προκειμένου να ακουστεί από τον καλλιτεχνικό χώρο δεν συνιστούν πολιτική και είναι ανάξια σχολιασμού. Θέλω να σταθώ μόνο σε ένα σημείο. Πάει πολύ να μιλάει ο κ. Τσίπρας για το μετρό της Θεσσαλονίκης, όταν ο ίδιος είχε εγκαινιάσει μουσαμάδες! Η Κυβέρνηση θα παραδώσει ολοκληρωμένο και λειτουργικό το μεγάλο αυτό έργο στους πολίτες της Θεσσαλονίκης το 2023».