ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μήνυμα» Γεροβασίλη στον Alpha 98,9: Οι διαφωνίες πρέπει να εκφράζονται με τον εσωκομματικό διάλογο

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2020, 12:01
«Μήνυμα» Γεροβασίλη στον Alpha 98,9: Οι διαφωνίες πρέπει να εκφράζονται με τον εσωκομματικό διάλογο
Facebook Twitter Whatsapp

Αναφερόμενη στο έργο που παράγει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η κ. Γεροβασίλη άφησε αιχμές για τον τρόπο που προβάλλουν τα κανάλια τα θέματα της Αστυνομίας.

Οι διαφορετικές απόψεις που ακούγονται στον ΣΥΡΙΖΑ «είναι μια εικόνα που δεν είναι η επιθυμητή», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην επανασύσταση της «επιτροπής δεοντολογίας», που ουσιαστικά έχει ως σκοπό η κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φθάνει στον κόσμο… ενιαία.

Όπως δήλωσε η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, «υπάρχουν βασικά θέματα» και οι διαφωνίες πρέπει να εκφράζονται «με τον εσωκομματικό διάλογο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακούει την κοινωνία, είτε λέγεται κόμμα είτε λέγεται κοινοβουλευτική ομάδα», υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στο έργο που παράγει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Γεροβασίλη άφησε αιχμές για τον τρόπο που προβάλλουν τα κανάλια τα θέματα της Αστυνομίας: «Αν τα κατάφερε κάποιος υπουργός ή κυβέρνηση, αποδεικνύεται από τα αντικειμενικά στοιχεία. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί, όπως και η μικροπαραβατικότητα. Δεν το βλέπουμε στα δελτία, αλλά υπάρχει η πραγματική ζωή και τα πραγματικά στοιχεία. Συχνά έχει πολύ καλή επικοινωνιακή διαχείριση. Π.χ., το θέμα των Εξαρχείων που έλεγε θα λυνόταν σε μία εβδομάδα, όπως το θέμα του Ρουβίκωνα, που επίσης θα έλυνε σε λίγες ημέρες και δεν λύθηκε ποτέ. Στα Εξάρχεια, η δουλειά που είχαμε κάνει εμείς ήταν πολύ πιο ουσιαστική, αναφορικά με το εμπόριο ναρκωτικών και την απελευθέρωση κτιρίων».

Μάλιστα, άφησε αιχμές για τον τρόπο που πραγματοποιούνται οι αστυνομικές επιχειρήσεις: «Δεν παίρναμε τις κάμερες να κάνουμε επιχειρήσεις, γιατί θέλαμε να ήμασταν αποτελεσματικοί. Η κάμερα δεν βοηθάει ποτέ».

«Τα νούμερα στα χρόνια της διακυβέρνησής μας είναι εξαιρετικά καλύτερα, αλλά στα δελτία γινόταν μια μικρή αναφορά, δευτερολέπτων, ενώ τώρα παίζουν πρώτα θέματα», πρόσθεσε

«Μπαίναμε σε καταλήψεις και είχαμε και ευρήματα. Ψάξτε να δείτε αν υπάρχουν ευρήματα στις εκκενώσεις που έκανε τελευταία η Αστυνομία», επισήμανε.