ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Ευθύνες Χρυσοχοΐδη για τη διαφυγή δύο καταδικασμένων νεοναζί

Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου 2020, 14:00 / Ανανεώθηκε 23 Οκτωβρίου 2020, 14:01
Ηλιόπουλος: Ευθύνες Χρυσοχοΐδη για τη διαφυγή δύο καταδικασμένων νεοναζί
Facebook Twitter Whatsapp

Ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη επιρρίπτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διαφυγή των καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Παππά και Λαγού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπολύει ο Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγορώντάς τον ότι «κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια του δύο καταδικασμένους νεοναζί εγκληματίες. Το Γιάννη Λαγό που ήδη βρίσκεται στις Βρυξέλλες και τον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστο Παππά».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καλεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει ξεκάθαρα εάν «ο Παππάς ξέφυγε κάτω από τη μύτη του γιατί κάποιοι τον βοήθησαν ή γιατί είναι ανίκανος να συλλάβει τον υπαρχηγό των νεοναζί».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Εντός λίγων ημερών ο κ. Χρυσοχοΐδης κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια του δύο καταδικασμένους νεοναζί εγκληματίες.
Το Γιάννη Λαγό που ήδη βρίσκεται στις Βρυξέλλες και τον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστο Παππά.

Όταν πρόκειται για 14χρονους μαθητές ο κ. Χρυσοχοΐδης γνωρίζει να τους κρατάει μισή εβδομάδα στα κρατητήρια. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με καταδικασμένους νεοναζί, τους οποίους υποτίθεται ότι παρακολουθούσαν και ήταν έτοιμοι να συλλάβουν, η επιχείρηση εξελίσσεται σε μεγαλοπρεπές φιάσκο.

Περιμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση από τον κ. Χρυσοχοΐδη: Ο Παππάς ξέφυγε κάτω από τη μύτη του γιατί κάποιοι τον βοήθησαν ή γιατί είναι ανίκανος να συλλάβει τον υπαρχηγό των νεοναζί;».

Δείτε εδώ το βίντεο: