ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής για συνωστισμό στα λεωφορεία: Μόνο το 5% έχει πληρότητα άνω του 65%

Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 30 Οκτωβρίου 2020, 09:37
Καραμανλής για συνωστισμό στα λεωφορεία: Μόνο το 5% έχει πληρότητα άνω του 65%
Photo: intime
Facebook Twitter Whatsapp

«Σιγά-σιγά πυκνώνουμε και τα δρομολόγια», σημείωσε ο υπουργός Μεταφορών, αναφέροντας ότι μέχρι το τέλος τους έτους, αρχές του επόμενου, θα έχουν προσληφθεί 655 υπάλληλοι σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ και άλλοι  550 στα ΚΤΕΛ.  

Μπορεί να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στους επιδημιολογικά επιβαρυμένους νομούς και να γίνονται μετακινήσεις μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας ωστόσο: «Αλλά ας μην προτρέχουμε, ας περιμένουμε τα συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση».

«Σιγά-σιγά πυκνώνουμε και τα δρομολόγια», σημείωσε, αναφέροντας ότι μέχρι το τέλος τους έτους, αρχές του επόμενου, θα έχουν προσληφθεί 655 υπάλληλοι σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ και άλλοι  550 στα ΚΤΕΛ.  

Τόνισε παράλληλα ότι στις αρχές του έτους θα υπάρχουν 1.300 με 1.400 λεωφορεία στην κυκλοφορία. 

Ερωτηθείς για τις εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι με βάση το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ μόνο το 5% έχει πληρότητες άνω του 65%.

«Δεν υπάρχουν πια οδηγοί αποσπασμένοι δεξιά και αριστερά», διαβεβαίωσε ο υπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δημήτρη Τσιόδρα. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις