ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουτσικάκης στον Alpha 98,9: Ευχαριστημένοι οι Πειραιώτες από τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση

Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου 2020, 12:00 / Ανανεώθηκε 30 Οκτωβρίου 2020, 12:29
Μπουτσικάκης στον Alpha 98,9: Ευχαριστημένοι οι Πειραιώτες από τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής της ΝΔ έδωσε την εικόνα που επικρατεί στην περιφέρειά του στον Πειραιά όσον αφορά στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τις αντιδράσεις των πολιτών και των επιχειρηματών.

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης τόνισε ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους και πως στο τέλος «όλοι θα πληρώσουμε ένα μερίδιο χωρίς να φταίμε».

«Είναι ευχαριστημένοι από τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση μέχρι τώρα και σε επίπεδο καθημερινότητας και στις επιχειρήσεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Τα μέτρα λαμβάνονται σταδιακά και βάσει αυτών που αντιμετωπίζουμε την εκάστοτε στιγμή», δήλωσε για την εικόνα που επικρατεί στον Πειραιά ο βουλευτής της ΝΔ, στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και συνέχισε:

«Έχω ψηφοφόρους που έχουν νοσήσει ή έχουν χαθεί. Τον ζουν στην καθημερινότητά τους οι άνθρωποι τον κορωνοϊό. Μην ξεχνάμε ότι ο Πόρος ήταν από τα πρώτα νησιά που έκλεισαν, έγινε εξαιρετική δουλειά από τον δήμαρχο και την Πολιτική Προστασία, όλα τηρήθηκαν σωστά και εκεί δεν θρηνήσαμε θύματα, ήμασταν τυχεροί. Γενικά στα νησιά είναι καλύτερη η κατάσταση από ότι στην ενδοχώρα, ο κόσμος ακούει τα μέτρα και τα τηρεί».

Για το πώς αντιμετωπίζουν τα μέτρα οι επιχειρηματίες της περιοχής: «Η εστίαση έχει πλήγωθεί. Το βιώνουμε όλοι και η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει και έχει εφαρμόσει διάφορα μέτρα δισεκατομμυρίων ευρώ. Και τα δίνει τα χρήματα, έχει κάνει ελαφρύνσεις, έχει πάρει πίσω πληρωμές εφοριών και ασφαλιστικών εισφορών, έχει πληρώσει εισφορές για τις επιχειρήσεις προς τα κρατικά ταμεία, στο τέλος όμως όλοι θα πληρώσουμε ένα μερίδιο χωρίς να φταίμε», κατέληξε.