ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας σε Τσίπρα: Ταυτίστηκε με τα ψέματα, τα fake news και την επιπολαιότητα

Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 20 Νοεμβρίου 2020, 21:28
Πέτσας σε Τσίπρα: Ταυτίστηκε με τα ψέματα, τα fake news και την επιπολαιότητα
Facebook Twitter Whatsapp

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς της στην πανδημία και τον προϋπολογισμό.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς της στην πανδημία και τον προϋπολογισμό.

«Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τα ψέματα, τα Fake News και την επιπολαιότητα. Σε σημερινή δήλωσή του, αναφέρεται σε “στοιχεία του ΟΟΣΑ, που δείχνουν ότι η χώρα μας είναι δεύτερη από το τέλος σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιπρόσθετες δαπάνες υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας”».

«Όμως, στην αμέσως επόμενη σελίδα της Έκθεσης (σελίδα 45) γράφεται ότι τα στοιχεία για την Ελλάδα αφορούν τις σχετικές δαπάνες μέχρι τις 29 Απριλίου, όταν για τις περισσότερες χώρες τα στοιχεία είναι πολύ πιο πρόσφατα (στην Έκθεση αναφέρονται οι σχετικές ανά χώρα ημερομηνίες). Από τον Απρίλιο, όταν βγαίναμε από την πρώτη φάση της πανδημίας, έως τώρα λοιπόν οι πρόσθετες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία έφτασαν στα 786 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα», σημειώνει ο κ. Πέτσας και συνεχίζει:

«Διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά. Μάταιος κόπος. Τέτοιος ήταν, ίδιος μένει».