ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα άκρα ο Μπογδάνος για το πάρτυ Βερβεσού: Η ειρωνική ανάρτηση συμμετέχοντα και η απάντηση

Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2020, 18:00 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2020, 20:40
Στα άκρα ο Μπογδάνος για το πάρτυ Βερβεσού: Η ειρωνική ανάρτηση συμμετέχοντα και η απάντηση
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής της ΝΔ θα προχωρήσει σε κοινοβουλευτική αναφορά και ερώτηση περί απόδοσης ευθυνών τη Δευτέρα.

Την αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έφερε το πάρτι του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού για τα γενέθλιά του, αλλά και η ειρωνική ανάρτηση δικηγόρου που συμμετείχε σε αυτό.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην πρώτη του αντίδραση, σχολίασε το «κορωνοπάρτι» γράφοντας στο twitter: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτι με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγαντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!»

Την απάντησή του για το περιστατικό έδωσε ο ίδιος ο κ. Βερβεσός, ο οποίος με ανακοίνωσή του τόνισε ότι δεν έγινε κανένα πάρτυ. «Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα.

Την ίδια στιγμή, δικηγόρος που βρισκόταν στο πάρτι, έκανε ειρωνική ανάρτηση κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τον κυβερνητικό βουλευτή να απαντά ότι θα προχωρήσει σε κοινοβουλευτική αναφορά και ερώτηση περί απόδοσης ευθυνών.