ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στις δικαστικές φυλακές Ιωαννίνων - Πρόσφεραν είδη ατομικής υγιεινής στους κρατούμενους

Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου 2020, 13:00 / Ανανεώθηκε 15 Δεκεμβρίου 2020, 13:13
Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στις δικαστικές φυλακές Ιωαννίνων - Πρόσφεραν είδη ατομικής υγιεινής στους κρατούμενους
Facebook Twitter Whatsapp

Παραδόθηκαν στην κοινωνική υπηρεσία είδη πρώτης ανάγκης για την αξιοπρεπέστερη διαβίωση των κρατουμένων.

Τις δικαστικές φυλακές Ιωαννίνων επισκέφτηκε χτες ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του κόμματος.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη έγινε με τη συμβολή της Αλληλεγγύης για Όλους και την βοήθεια του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Περιστερίου, όπου παραδόθηκαν «δώρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους κρατούμενους».

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκέντρωσε και προσέφερε είδη ατομικής υγιεινής για όλους τους κρατούμενους (σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες-οδοντόβουρτσες, αποσμητικά, απολυμαντικές πετσέτες μιας χρήσης) καθώς και κάρτες σταθερής τηλεφωνίας για όσους λόγω ένδειας δεν μπορούν να αγοράσουν.

Παραδόθηκαν επίσης στην κοινωνική υπηρεσία είδη πρώτης ανάγκης για την αξιοπρεπέστερη διαβίωση των κρατουμένων.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν, ο Γιάννης Στέφος, πρώην βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, η 'Αννα Γαλανάκη, εκ μέρους του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Θανάσης Τσιγγούλης, μέλος του τμήματος Αλληλεγγύης και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις