ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει

Δημοσίευση 9 Απριλίου 2017, 12:44 / Ανανεώθηκε 9 Απριλίου 2017, 13:48
Γεννηματά: Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει
Facebook Twitter Whatsapp

Μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα απέστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από τα Χανιά, τονίζοντας ότι ''η Ελλάδα της παραίτησης δεν είναι αυτή που μας αξίζει''.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα απέστειλε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από τα Χανιά, τονίζοντας ότι ''η Ελλάδα της παραίτησης δεν είναι αυτή που μας αξίζει''.

Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά ''η Ελλάδα της συνθηκολόγησης και της παραίτησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. Η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με αυτή την γκρίζα καθημερινότητα για την πατρίδα μας.

Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε επιστρέφουμε δυναμικά, δυναμώνουμε καθημερινά και μαζί με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα χαράζουμε νέους δρόμους πραγματικής ελπίδας και προοπτικής. Συνδιαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες το «Σχέδιο Ελλάδα». Ένα εθνικό σχέδιο για τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που πρέπει να γίνουν στο κράτος, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ένα σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει την βάση της εθνικής συνεννόησης''.

Η κ. Γεννηματά ολοκλήρωσε στα Χανιά την τριήμερη περιοδεία της στην Κρήτη με συνάντηση που είχε με στελέχη του κόμματός της.

«Είχα την τύχη αυτές τις μέρες στην Κρήτη να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους και έδωσα το μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για να γίνει ξανά ο χώρος μας πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία ένας ισχυρός προοδευτικός φορέας που θα βάλει τις βάσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και την πραγματική ελπίδα» είπε.
Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή τού ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας: «Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πώς η Ελλάδα δεν μπορεί.

Εμείς επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες και μαθήματα από αυτό το μεγάλο ταξίδι. Με θετικό αποτύπωμα στην ιστορική μας διαδρομή για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.
Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη χώρα μας για την Ελλάδα, για τον ελληνικό λαό, τη νέα γενιά, για τον μεγάλο εθνικό στόχο που δεν είναι άλλος από τα να γυρίσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας και να μην φύγουν άλλα, αυτά τουλάχιστον που θέλουν να παραμείνουν στον τόπο μας.
Η βούληση μας είναι πιο δυνατή από τα εμπόδια και τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας».

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr