ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης: Άμεση ανάγκη η ελληνική ναυτιλία να γίνει και πάλι πρωτοπόρος

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 10 Απριλίου 2017, 17:49 / Ανανεώθηκε 10 Απριλίου 2017, 17:47
Πλακιωτάκης: Άμεση ανάγκη η ελληνική ναυτιλία να γίνει και πάλι πρωτοπόρος
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), κ. Αθανάσιο Θανόπουλο. Ενημερώθηκε για τα στατιστικά στοιχεία που επεξεργάζεται και δημοσιοποιεί η υπηρεσία σχετικά με την Ελληνική ναυτιλία. Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ελληνική ναυτιλία είναι αμείλικτα και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, ότι τα πάντα βαίνουν καλώς.

Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται ότι τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και τα στελέχη της Κυβέρνησης του ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα.

Σήμερα, που η πατρίδα μας βρίσκεται σε οριακό σημείο, χρειάζεται, όσο ποτέ, την προστιθέμενη αξία της ελληνικής ναυτιλίας.

Πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας, ώστε η ελληνική σημαία να κυματίζει υπερήφανα σε ολόκληρο τον κόσμο και η ναυτιλία μας να γίνει και πάλι πρωτοπόρος για να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας μας».