ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για γεύμα Μητσοτάκη: Συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε βεράντα για το αποχαιρετιστήριο πάρτι

Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου 2021, 20:00 / Ανανεώθηκε 6 Φεβρουαρίου 2021, 20:19
ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για γεύμα Μητσοτάκη: Συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε βεράντα για το αποχαιρετιστήριο πάρτι
Facebook Twitter Whatsapp

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας δημοσιεύει και βίντεο από το γεύμα του πρωθυπουργού στο νησί.

Για συνωστισμό «συνωστισμό δεκάδων ανθρώπων» και «αποχαιρετιστήριο πάρτι κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας σε ανακοίνωσή του αναφορικά με το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε βεράντα σπιτιού.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας δημοσιεύει και βίντεο από το γεύμα του πρωθυπουργού στο νησί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για το γεύμα Μητσοτάκη:

«Την Ικαρία μας, ένα νησί ελεύθερο από κορονοϊό επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2021, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου.

Χαιρετίζουμε τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτήν την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κ. Μητσοτάκη. Η κακογουστιά, όμως, αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορονοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορονοϊό νησί. 

Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή. 

Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα. 

Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων. Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται "καταδρομικές αποβάσεις" και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα. 

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ικαρίας».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις