ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Δεν μπορεί με τις πορείες τους οι αριστεροί να μας πηγαίνουν σε lockdown

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2021, 11:00 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2021, 11:01
Κυρανάκης: Δεν μπορεί με τις πορείες τους οι αριστεροί να μας πηγαίνουν σε lockdown
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν μπορεί απλά και μόνο επειδή είσαι αριστερός να παραβιάζεις τα μέτρα για τον κορωνοϊό, να σταματάς την καθημερινότητα της ελληνικής κοινωνίας» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Την ανάγκη «να τηρήσει και την προεκλογική της δέσμευση η κυβέρνηση, για τις πορείες» επισήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στον ΘΕΜ Α104,6.

Όπως είπε, «δεν μπορεί απλά και μόνο επειδή είσαι αριστερός να παραβιάζεις τα μέτρα για τον κορωνοϊό, να σταματάς την καθημερινότητα της ελληνικής κοινωνίας. Να πηγαίνουμε εξαιτίας σου σε ένα lockdown». Τα μέτρα πρέπει να τηρηθούν, υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ και να υπάρχει πρόληψη να μη γίνονται παραβιάσεις που έχουν μεγάλο ρίσκο για την υγεία.

Μιλώντας για το νομοσχέδιο της Παιδείας που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Κυρανάκης, σημείωσε ότι τηρήθηκε μια προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης. Πρέπει τουλάχιστον 1-2 ελληνικά πανεπιστήμια να γίνουν πρότυπα, όπως είπε. Να γίνονται υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακά αλλά και να συνεργάζονται τα ιδρύματα με την αγορά εργασίας. Να έχουν ανταπόκριση στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Πρόσθεσε, ότι δεν μας πειράζουν οι άλλες απόψεις, η βία όμως μας βρίσκει αντίθετους. «Τα παιδιά μας να πάνε να πάνε σε ένα πανεπιστήμιο που θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους. Να ζήσουν μέσα σε αθλητικές δραστηριότητες και μορφωτικές εκδηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πώς «δεν πρέπει να είναι μια εμπόλεμη κατάσταση, να μην έχει αντιπαραθέσεις βίας αλλά να εμπεριέχει σκέψη».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr