ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποίηση Λοβέρδου για τις δημοσκοπήσεις: «Χρειάζονται πρωτοβουλίες» - «Δεν πρέπει να παγιωθεί η στασιμότητα»

Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου 2021, 15:00 / Ανανεώθηκε 25 Φεβρουαρίου 2021, 15:26
Ικανοποίηση Λοβέρδου για τις δημοσκοπήσεις: «Χρειάζονται πρωτοβουλίες» - «Δεν πρέπει να παγιωθεί η στασιμότητα»
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

«Χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα είναι ολέθριο για το κόμμα να παγιωθεί η στασιμότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και γρήγορα, η παράταξη θα φθάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή», σχολιάζαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του κ. Λοβέρδου.

Την ικανοποίησή τους για τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου εκφράζουν συνομιλητές του.

Συνομιλητές του κ. Λοβέρδου σημείωναν πως «το καλό της παράταξης πρέπει να αποτελεί πρόταγμα. Και επειδή προφανώς αποτελεί για όλα τα στελέχη, χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα είναι ολέθριο για το κόμμα να παγιωθεί η στασιμότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και γρήγορα, η παράταξη θα φθάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή. Αυτό κανείς δεν το θέλει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το προκαλέσει».

Η αναφορά των συνεργατών σε πρωτοβουλίες θα μπορούσε να ερμηνευθεί ανάμεσα σε άλλα και ως κάλεσμα για επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή προέδρου από τον ΚΙΝΑΛ, καθώς όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα είναι ολέθριο για το κόμμα να παγιωθεί η στασιμότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και γρήγορα, η παράταξη θα φθάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή»

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης στο ερώτημα ποιον θα ήθελαν πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στην κοινή γνώμη προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 28.5% και ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά με 18.1%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 17.9% και ο Παύλος Γερουλάνος με 11.4% ενώ στον χώρο του ΚΙΝΑΛ τα ποσοστά διαμορφώνονται 36.7% για τον Ανδρέα Λοβέρδο, 26.9% για τον Νίκο Ανδρουλάκη, 16.7 % για την Φώφη Γεννηματά και 7.7% για τον Παύλο Γερουλάνο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr