ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία - Η δήλωση του Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2021, 12:00 / Ανανεώθηκε 3 Μαρτίου 2021, 12:26
ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία - Η δήλωση του Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μία ολόκληρη ημέρα εξέδωσε ανακοίνωση για τις ανεπίτρεπτες οπως χαρακτηρίζει δηλώσεις του κ. Δρίτσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απάντηση για την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις Δρίτσα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μία ολόκληρη ημέρα εξέδωσε ανακοίνωση για τις ανεπίτρεπτες οπως χαρακτηρίζει δηλώσεις του κ. Δρίτσα, ωστόσο όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα. Την ίδια ώρα σύμφωνα με τη ΝΔ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπερ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, τονίζοντας ότι «η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά αλλά είναι συνέπεια όλων των παραπάνω»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα. Την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπερ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας μάλιστα- κι όλοι θυμούνται τις ειδικές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές για τον πολυισοβίτη επί διακυβέρνησης Τσίπρα. Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι συνέχεια όλων των παραπάνω.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr