ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατ' αντιπαράσταση εξέταση με Τόμπρα και Χούρι ζητάει ο Χρ. Καλογρίτσας - Το εξώδικο προς την Προανακριτική

Δημοσίευση 13 Απριλίου 2021, 19:00 / Ανανεώθηκε 13 Απριλίου 2021, 19:24
Κατ' αντιπαράσταση εξέταση με Τόμπρα και Χούρι ζητάει ο Χρ. Καλογρίτσας - Το εξώδικο προς την Προανακριτική
Facebook Twitter Whatsapp

Τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής θα αποφασίσουν για την «τύχη» του αιτήματος του κ. Καλογρίτσα την προσεχή Πέμπτη.

Κατ'  αντιπαράσταση εξέταση με τους κυρίους Τόμπρα και Χούρι ζητάει από την Προανακριτική Επιτροπή ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας με εξώδικη δήλωση που απέστειλε σήμερα, σημειώνοντας – σύμφωνα με πληροφορίες – πως αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό η Επιτροπή θα καταλήξει σε παρωδία.

Τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής θα αποφασίσουν σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ για την «τύχη» του αιτήματος του κ. Καλογρίτσα την προσεχή Πέμπτη. Οι πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν τη ΝΔ να το κρίνει πρώιμο, καθώς η κατ' αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων αποφασίζεται  μετά από τη λήψη σημαντικών μαρτυρικών καταθέσεων για την αξιολόγηση της αξιοπιστίας ενός μάρτυρα κι όχι εκ προοιμίου.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Χούρι κατέχει τον λιβανέζικο κολοσσό CCC, από τον οποίο ο κ. Καλογρίτσας επιμένει ότι έλαβε 3 εκατομμύρια ευρώ κατόπιν παρέμβασης του Νίκου Παππά, για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και όχι ως προκαταβολή υπεργολαβίας από την εταιρία Τοξότης, όπως υποστηρίζει η πλευρά CCC στη δικαστική τους διαμάχη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr