ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καφαντάρη στον Alpha 98,9: Μην εκδικείται τη νεολαία ο κ. Μητσοτάκης - Αναγκαία η εθνική πολιτική στην Παιδεία

Δημοσίευση 28 Μαΐου 2021, 11:00 / Ανανεώθηκε 28 Μαΐου 2021, 11:58
Καφαντάρη στον Alpha 98,9: Μην εκδικείται τη νεολαία ο κ. Μητσοτάκης - Αναγκαία η εθνική πολιτική στην Παιδεία
Facebook Twitter Whatsapp

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σκληρή στον πρωθυπουργό για τη χθεσινή αναφορά του στο «σκοτεινό διάλλειμμα» αναφερόμενος στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019.

Ο Μητσοτάκης μιλάει ως κομματάρχης κι όχι ως πρωθυπουργός, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

«Λέμε παγώστε τις ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως, να γίνουν οι Πανελλαδικές όπως γίνονταν και να μην εκδικείται τη νεολαία ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει εθνική πολιτική για την Παιδεία, για να μην αλλάζουν τα δεδομένα όποτε αλλάζουν οι κυβερνήσεις.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μην μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά του, είπε: «Αυτό που έχει μεγάλη σημασία μελετώντας τις δημοσκοπήσεις, είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Όταν το 53% είναι δυσαρεστημένο με την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, και στην υγεία αλλά και στην οικονομία».

«Όταν η Κεντρική Τράπεζα βγαίνει και λέει ότι το 20% των επιχειρήσεων θα κλείσουν, δεν νομίζω ότι η οικονομία πηγαίνει καλά», σχολίασε.

Άσκησε σκληρή στον πρωθυπουργό για τη χθεσινή αναφορά του στο «σκοτεινό διάλλειμμα» αναφερόμενος στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019: «Η τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη δεν μας τιμά. Όταν μιλάει διχαστικά και όχι εθνικά, όταν μιλάει σαν κομματάρχης και όχι ως πρωθυπουργός της χώρας... Ήταν μια περίοδος που η χώρα μας από την χρεοκοπία βγήκε πάλι στην επιφάνεια, γλίτωσε την χρεοκοπία και έβαλε τα θεμέλια εξόδου από τα μνημόνια. Και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε και αντιμετωπίζουμε μια υγειονομική κρίση με χρήματα, τα οποία άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν μπορεί να το λέει ο κύριος Μητσοτάκης, (να μιλάει) για "σκοτεινή περίοδο"».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr