ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τράγκας: Διαλύουν το κράτος θέτοντας σε αναστολή εργασίας στρατιωτικούς, νοσοκομειακούς και δημοσίους υπαλλήλους

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2021, 16:00 / Ανανεώθηκε 14 Ιουλίου 2021, 18:08
Τράγκας: Διαλύουν το κράτος θέτοντας σε αναστολή εργασίας στρατιωτικούς, νοσοκομειακούς και δημοσίους υπαλλήλους
Facebook Twitter Whatsapp

Δήλωση του προέδρου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» με αφορμή την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης. Τι είπε για τους εμβολιασμούς.

«Σήμερα είναι 14 Ιουλίου. Είναι η επέτειος της Γαλλικής Επανάστασης. Οι Γάλλοι θυμούνται τη μεγάλη και μαζική αντίδραση του λαού τους, κατά των Λουδοβίκων, της πείνας και της εξαθλίωσης που έφερε στο λαό τους η μοναρχία και ο ολοκληρωτισμός εκείνης της περιόδου», αναφέρει στη δήλώση του ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» με αφορμή την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης. 

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σήμερα, θυμόμαστε και γιορτάζουμε όλοι οι Ελεύθεροι Άνθρωποι την επέτειο και τα μηνύματα της μεγάλης επανάστασης, που ανέτρεψε τη λουδοβίκειο ατμόσφαιρα και γκρέμισε τη Βαστίλη.
Υπάρχουν, κατά τη γνώμη μου, αρκετά κοινά σημεία στην ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής με αυτή που κυριαρχεί σήμερα στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπάρχει η ίδια αδιαφορία απέναντι στους ανέργους και τους φτωχούς. Υπάρχει η ίδια επίδειξη πολυτελούς ζωής από εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία. Υπάρχει η ίδια υποκρισία από τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του που τάζουν οικονομικά αντίδωρα και ανάπτυξη στα εκατομμύρια των αναξιοπαθούντων και υπερδανεισμένων Ελλήνων, με εκείνους των Βερσαλλιών που φώναζαν: «Δώστε παντεσπάνι στο λαό που φωνάζει».
Υπάρχει η λουδοβίκειος νοοτροπία, η οποία εκφράζεται από τις δηλώσεις και τη ζωή του σημερινού Πρωθυπουργού, κατά σύμπτωση γόνου εκείνου που υπηρέτησε το παλάτι, ανέτρεψε τον Γεώργιο Παπανδρέου και έφερε τη δικτατορία της 21ης Απριλίου. Οι Ελεύθεροι Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τιμούμε και γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης, που άλλαξε τη ροή των πραγμάτων και την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη και τον κόσμο.» «EΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ» (Liberté, égalité, fraternité)

«Διαλύουν το κράτος θέτοντας σε αναστολή εργασίας στρατιωτικούς, νοσοκομειακούς και δημοσίους υπαλλήλους»

Επιπλέον, ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι άνθρωποι» σε δήλωση του αναφέρθηκε ότι τα νέα μέτρα υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, διαλύουν το κράτος θέτοντας σε αναστολή εργασίας στρατιωτικούς, νοσοκομειακούς και δημοσίους υπαλλήλους.

Τι αναφέρει ο κ. Τράγκας:

«Μη φοβάστε να προασπίζεστε τα ατομικά και συνταγματικά δικαιώματα σας. Είναι νόμιμο και ανθρώπινο δικαίωμα σας αν θα συναινέσετε ή όχι σε μια ιατρική πράξη όπως ο εμβολιασμός. Ο σημερινός Πρωθυπουργός και όσοι των ακολουθούν θυμίζουν με τις δηλώσεις τους και τον αυταρχισμό τους πρωταγωνιστές της 21ης Απριλίου.

Μη φοβάστε ότι θα χάσετε την εργασίας σας ή ότι θα πεινάσει η οικογένεια σας.

Πως θα λειτουργήσει η Εθνική Άμυνα της χώρας εάν θέσει το 60% των στρατιωτικών σε αναστολή εργασίας;

Πως θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία εάν προχωρήσει σε αναστολή εργασίας μεγάλου μέρους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού;

Πως θα λειτουργήσουν οι συγκοινωνίες ή άλλες κρατικές υπηρεσίες εάν τολμήσει ο Μητσοτάκης να θέσει σε αργία ένα μεγάλο μέρος των υπαλλήλων τους;

Ο σημερινός Πρωθυπουργός αποσυνθέτει και διαλύει το κράτος προκαλώντας πρωτοφανή διχασμό για να πάει σε πρόωρες εκλογές πιθανότατα μετά τις Γερμανικές εκλογές!

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Μη φοβάστε το ολοκληρωτικό καθεστώς. Όσα κάνει θα γυρίσουν μπούμερανγκ στον ένοικο του Μαξίμου!

Δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς τη συναίνεση μας.

Δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα εάν θέσει σε αργία όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν γιατί φοβούνται.

Προχωρήστε σε παθητική ειρηνική αντίσταση παντού!

Θέλει να ξεπουλήσει τη χώρα και επί ένα έτος αποσυνθέτει την οικονομία της και εγκαθιστά στην πατρίδα την πρώτη αιτία θανάτου που είναι η φτώχεια.

Μη φοβάστε διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Οι παράνομοι και καταχρηστικοί νόμοι καταργούνται στην πράξη από τη μαζική λαϊκή αντίδραση!»

Ο Μητσοτάκης παζαρεύει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Αιγαίου

Ενώ διαλύει τη δομή του κράτους με τα φασιστικά μέτρα εναντίον όλων των εργαζομένων που φοβούνται να εμβολιαστούν, ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου, ο υιός του Εφιάλτη της Αποστασίας που έφερε την 21η Απριλίου και την εισβολή του Αττίλα, απειλών τους πάντες και διαβιών πολυτελώς ως Λουδοβίκος, αφήνει όλη την πρωτοβουλία των κινήσεων στο Αιγαίο και στην Κύπρο στον Ερντογάν, στην τουρκική διπλωματία και στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με καλές πηγές μου, στο Υπουργείο των Εξωτερικών και σε διπλωματικές αντιπροσωπείες, ένα μόλις μήνα μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στις Βρυξέλλες, στο ΝΑΤΟ, (14 Ιουνίου 2021), η Τουρκία, μόνη και ελεύθερη στο Αιγαίο (αφού τουρκική προϋπόθεση για το ήρεμο καλοκαίρι είναι η Αθήνα να «κάνει το καλό παιδί» και να μην κινείται καθόλου), προχωρά με επιταχυνόμενους ρυθμούς στην αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας, ελληνικών νήσων, νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, προκειμένου να βρει το μίτο της Αριάδνης και να αρχίσει το «ξήλωμα» της ελληνικότητας του Αιγαίου μας.

Οι ίδιες πηγές μου αναφέρουν ότι έτσι η Τουρκία από τις αρχές Ιουνίου έχει προχωρήσει σε εκτεταμένη ενημέρωση της Διεθνούς Κοινότητας (ΟΗΕ, ΙCΑΟ, ΙΜΟ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, EUROCONTROL κλπ.) υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα παραβιάζει το καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης των Συνθηκών Λωζάννης και Παρισίων, διότι εκτελεί στρατιωτικές ασκήσεις στα νησιά του Αν. Αιγαίου. Μάλιστα, η Τουρκία επιμένει να αναγράφει τα τουρκικά ονόματα στα ελληνικά νησιά, σαν να ήταν είτε αμφισβητούμενα, είτε τουρκικά.

Ενώ ο Λουδοβίκος των Αθηνών ασχολείται με το πως θα εκβιάσει τους Έλληνες για να εμβολιαστούν, θέλουν δεν θέλουν, η Τουρκία απέστειλε επιπροσθέτως και επίσημη επιστολή στον ΟΗΕ, η οποία αναρτήθηκε επισήμως και στην οποίαν αναλυτικώς αναφέρεται στις «παραβιάσεις» των Συνθηκών από την Ελλάδα (!) και στις «μαξιμαλιστικές θέσεις της», τις οποίες η Άγκυρα απορρίπτει εκ των προτέρων στον εφ’ όλης της ύλης διμερή πολιτικό διάλογο.

Το εξωφρενικό, όπως αναφέρουν οι διπλωματικές πηγές μου, είναι ότι μόλις δύο ώρες ΠΡΙΝ τη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο ΝΑΤΟ, στις 14 Ιουνίου, η Τουρκία ενημέρωσε τη Διεθνή Κοινότητα με την Αγγελία 3227/21, ότι η Ελλάδα «παραβιάζει» τη Συνθήκη της Λωζάννης, διότι εκτελεί στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί BOZBABA που είναι ο Άη Στράτης (!), που βρίσκεται ακριβώς πάνω στον 25ο μεσημβρινό και ΠΟΤΕ δεν έχει περιληφθεί σε καμία Συνθήκη ή Σύμβαση.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός, όχι μόνον δεν απαίτησε προκαταβολικά από τον Ερντογάν να σταματήσει τις αλχημείες με τις Συνθήκες, να σεβαστεί την ελληνική εθνική κυριαρχία και να σταματήσει τις πονηρές μετονομασίες των ελληνικών νησιών στα τουρκικά, αλλά αντιθέτως συμφώνησε, κατά τα λεγόμενα του Ερντογάν, να συζητήσουν μόνες τους οι δύο χώρες όλα τα θέματα, ακόμα και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο!!!

Έτσι ο Ερντογάν, αφού έλαβε το πράσινο φως από τον Μητσοτάκη (!) εδώ και έναν μήνα βομβαρδίζει τη διεθνή κοινότητα και τους διεθνείς οργανισμούς με αγγελίες (ΝΟΤΑΜ) καταγγέλλοντας και καθυβρίζοντας την Ελλάδα, ότι «παραβιάζει» όλες τις Συνθήκες (Λωζάννης και Παρισίων) σε όλα τα ελληνικά νησιά από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά, είτε γιατί κάνει ασκήσεις, είτε γιατί όλα τα νησιά είναι αποστρατιωτικοποιημένα, με εμφανή και δηλωμένο τουρκικό στόχο να εδραιώσει διεθνώς την θέση της, ότι τα νησιά που δεν κατονομάζονται στις Συνθήκες (6 στη Λωζάννη και 14 στην Παρισίων) δεν είναι ελληνικά -αλλά ούτε και τουρκικά- και γι’ αυτό πρέπει να διανεμηθούν μεταξύ των δυο χωρών… αφού πρώτα ξεκαθαριστεί το ΝΟΜΙΚΟ – ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ, που είναι το Α και Ω των τουρκικών επιδιώξεων μέσω των προκλήσεων στο Αιγαίο, αρχής γενομένης από το Βουκουρέστι το 1996 (Γκιουνενσάι στον Πάγκαλο), για τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως λένε οι πηγές μου στο Υπουργείο των Εξωτερικών, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη γνωρίζει πολύ καλά την ανοικτά εκφρασμένη επιδίωξη της Τουρκίας και μέσα στα δυο χρόνια της κυβέρνησης του, κάνει και αυτός και το στενό περιβάλλον του στο Μαξίμου, ότι δεν ακούει, δεν βλέπει και δεν απαντά.

Από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι σήμερα, η Τουρκία έχει διεθνώς και επισήμως αναφερθεί στο θέμα αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νήσων, πάνω από… 8.000 φορές (με ένα πρόχειρο μέτρημα) με τον Μητσοτάκη να μην αντιδρά και να μην τολμά να κόψει το βήχα στην Τουρκία!

Και όμως, λένε οι φίλοι μου διπλωμάτες, το αδρανοποιημένο ΥΠΕΞ έχει στα χέρια του τα όπλα να αντικρούσει αποτελεσματικά την Τουρκία, με πρώτο το άρθρο 16 της Λωζάννης και άλλα επίσημα διεθνή έγγραφα, αλλά δεν παίρνει εντολή από τον Λουδοβίκο των Αθηνών και πιόνι του Βερολίνου, να προχωρήσει στην αντίκρουση όλων των θέσεων της Άγκυρας για μην… αγριέψει ο Ερντογάν!

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Τουρκία από το Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι και το τέλος Ιουνίου 2021, η Τουρκία έχει δεσμεύσει 161 φορές με ασκήσεις της την περιοχή Ρόδου – Καστελόριζου ως ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του να μην δίνουν την παραμικρή σημασία.

Όπως προειδοποιούν οι διπλωματικές πηγές μου, η Τουρκία έχει 6 ν.μ. εντός του FIR Κων/λης, που είναι τουρκική κυριαρχία, και μπαίνει σφήνα μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου, καταλαμβάνοντας άλλα 6 ν.μ. διεθνούς θάλασσας εντός του FIR Αθηνών, με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Έτσι η Τουρκία μετατρέπει την περιοχή μεταξύ Ρόδου Καστελόριζου σε τουρκική κυριαρχία, δεδομένου ότι δηλώνει διεθνώς ότι το σύνολο της περιοχής κείται εντός τουρκικής κυριαρχίας και εντός του FIR Κων/λης! Τη μετατροπή της διεθνούς θάλασσας σε τουρκική κυριαρχία, η Τουρκία τη βασίζει στην επιπόλαιη πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης , η οποία ενημέρωσε ενυπογράφως τη Βουλή ότι αποδέχθηκε τη θέση της Τουρκίας ότι η περιοχή ανατολικά Ρόδου και το Καστελόριζο κείνται στη Μεσόγειο, με αποτέλεσμα να μπορεί η Τουρκία να έχει 12 ν.μ. χωρικά ύδατα , αφού από το 1964 με νόμο, έχει καθορίσει 6 ν.μ. στο Αιγαίο και 12ν.μ. στη Μεσόγειο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, κάθε φορά που κάποιος επίσημος θέλει να πάει με ΚΡΑΤΙΚΟ Αεροπορικό ΜΕΣΟ στο Καστελόριζο, πάει από κάτω για να μη ενοχλήσει την Τουρκία!

Προχθές μάλιστα, έβγαλε και ΝΑVΤΕΧ που θα κάνει σε περιοχή έξω από «την τουρκική θάλασσα» μεταξύ Ρόδου -Καστελόριζου.

Συνέντευξη του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Γ. Τράγκα στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη

Xαμός σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Γιώργου Τράγκα στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη στο Ηράκλειο της Κρήτης! Το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού κατακλύστηκε από εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης προς τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης στο παρελθόν εφημερίδων και περιοδικών, Γιώργος Τράγκας, μιλώντας σήμερα στον 98.4 , κάλεσε σε μια «ειρηνική επανάσταση ανυπακοής για να ανακτήσουμε την Ελευθερία μας» , όπως αποκάλεσε και την κίνηση του . Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πρωθυπουργό , μιλώντας για εμπέδωση καθεστωτικών λογικών , όπως τις χαρακτήρισε, με παραβίαση συνταγματικών ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων , όπως υποστήριξε, σε όλα τα επίπεδα από την διαχείριση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς, την οικονομία, την ελευθεροτυπία, την πολιτική έκφραση και το επίπεδο ζωής της πλειονότητας των πολιτών.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός για το αν θα κάνει ή όχι πρόωρες εκλογές θα το εξαρτήσει από το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γερμανία, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση στα Εθνικά θέματα, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που στη Κύπρο ο Ερντογάν προχωρά στη οριστική διχοτόμηση με την λύση του χωριστού κράτους στη Κατεχόμενη Κύπρο , είναι ντροπή να μιλάμε στη Ελλάδα για «ήρεμο καλοκαίρι στα Ελληνοτουρκικά».

Ο Γιώργος Τράγκας, επιτέθηκε με σφοδρότητα και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , ότι στη ουσία δεν αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση , αλλά την στηρίζει την ώρα που αυτή, όπως είπε, εξελίσσεται στο πιο αυταρχικό καθεστώς που οδηγεί στο τέλμα τον ελληνικό λαό.

Ο Τσίπρας πλήγωσε, ο Μητσοτάκης θύμωσε σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας!

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr