ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητρόπουλος: Ματωμένα και επί πληρωμή τα μεσοπρόθεσμα μέτρα

Δημοσίευση 5 Ιουνίου 2017, 13:55 / Ανανεώθηκε 5 Ιουνίου 2017, 14:32
Μητρόπουλος: Ματωμένα και επί πληρωμή τα μεσοπρόθεσμα μέτρα
Facebook Twitter Whatsapp

Η κυβέρνηση έχει υπογράψει κείμενο ότι τα μεσοπρόθεσμα μέτρα θα είναι επί πληρωμή, τονίζει ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η κυβέρνηση έχει υπογράψει κείμενο ότι τα μεσοπρόθεσμα μέτρα, για τα οποία θα φορούσε γραβάτα, είναι επί πληρωμή» σχολίασε μιλώντας στον Real FM ο Αλέξης Μητρόπουλος.

«Η κυβέρνηση έχει υπογράψει κείμενο ότι τα μεσοπρόθεσμα μέτρα, για τα οποία θα φορούσε γραβάτα, είναι επί πληρωμή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ρύθμιση για το χρέος επειδή η κυβέρνηση θα κάνει πίσω. Δεν θα υπάρξει ρύθμιση ούτε στις 15 ούτε στις 22» σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ και συμπλήρωσε:

«Ήρθε ο Σόιμπλε και του είπε προχθές επειδή έχεις υπογράψει κείμενο ότι τα μεσοπρόθεσμα θα τα πάρεις επί πληρωμή, σου κάνω τρία μενού, ανάλογα με το τι μεσοπρόθεσμα θέλει...Φοβάμαι ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι ενήμερος για το πού έχει βάλει την υπογραφή του ο υπουργός Οικονομικών και του λέει πλήρωσε τα... Έχει υπογράψει να τα ακριβοπληρώσει να είναι ματωμένα τα μεσοπρόθεσμα.

Τώρα κατάλαβε και κάνει πίσω και θα δείτε ότι δεν θα υπάρξει ρύθμιση για ελάφρυνση του χρέους. Υπάρχει κείμενο που έχει υπογράψει ο υπουργός Οικονομικών, τα μεσοπρόθεσμα μέτρα θα δοθούν χωρίς να συνεπάγονται κανένα επιπλέον κόστος, ούτε για τις χώρες που μετέχουν στο πρόγραμμα, ούτε για τον ESM».

«Δεν θα πάρουμε μέτρα ελάφρυνσης, επειδή η κυβέρνηση ένα χρόνο μετά την υπογραφή του κειμένου, κατάλαβε ότι έχει βάλει την υπογραφή της σε ρήτρα να πληρώσει τα μεσοπρόθεσμα... Έχει υπογραφεί μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr