ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωταρέα και «Ελεύθερος Τύπος» υποχρεώθηκαν σε επανόρθωση για το συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της Δώρας Αυγέρη

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2021, 20:00 / Ανανεώθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2021, 20:32
Παναγιωταρέα και «Ελεύθερος Τύπος» υποχρεώθηκαν σε επανόρθωση για το συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της Δώρας Αυγέρη
Facebook Twitter Whatsapp

Η εφημερίδα αλλά και η αρθρογράφος μετά το εξώδικο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το συκοφαντικό δημοσίευμα υποχρεώθηκαν σε επανόρθωση.

Ανακάλεσαν τους παραπλανητικούς ισχυρισμούς τους κατά της βουλευτή και αν. τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρας Αυγέρη ο «Ελεύθερος Τύπος» και η αρθρογράφος Άννα Παναγιωταρέα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου 2021, η Άννα Παναγιωταρέα είχε υποστηρίξει ψευδώς ότι η κ. Αυγέρη μεταξύ άλλων ανήκει στους «αρνητές του εμβολιασμού» και ότι δήθεν υποστηρίζει δημοσίως πως δεν χρειάζονται εμβολιασμοί.

Τη χαρακτήρισε δε «γραφική», λόγω τάχα συμμετοχής της –ως «επικεφαλής» μάλιστα– σε «διαδήλωση κατά του εμβολιασμού».

Ύστερα από την άμεση αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Άννα Παναγιωταρέα και η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» προχώρησαν σε επανόρθωση, δημοσιεύοντας την εξώδικη δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους.

Σ’ αυτές η εφημερίδα δηλώνει ότι σέβεται και τιμά την προσωπικότητα της κ. Αυγέρη, αναγνωρίζοντας ότι η βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει εκφράσει δημοσίως τη θέση της υπέρ των εμβολιασμών.

Η δε κ. Παναγιωταρέα δήλωσε ότι σέβεται την πολιτική και επαγγελματική διαδρομή της κ. Αυγέρη και ότι ανακαλεί την έκφραση «γραφική».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr