ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε πράξη την υπόσχεσή του στα παιδιά των Αγράφων

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2021, 19:00 / Ανανεώθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2021, 20:55
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε πράξη την υπόσχεσή του στα παιδιά των Αγράφων
Facebook Twitter Whatsapp

Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος στο χωριό της Λίμνης Πλαστήρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγράφων τα Χριστούγεννα του 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός δεν ξέχασε τη μικρή Ιφιγένεια, που μαζί με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη, αφού του τραγούδησαν τα κάλαντα, του ζήτησαν σαν δώρο «να φτιάξει το δρόμο, γιατί έχουν χωματόδρομο».

Ο συγκεκριμένος, κακοτράχαλος δρόμος, ενώνει το χωριό τους με την Καρδίτσα, και αποτελεί την μόνη οδική πρόσβαση προς την πρωτεύουσα του Νομού.

Έφτασε όμως το πλήρωμα του χρόνου, με την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, να μπαίνει σήμερα.

Όπως μάλιστα αναφέρει σε επίσημη ενημέρωσή του ο Δήμος Αγράφων: «Ένα πολύπαθο έργο, που μετά από μια εποχή μεγάλων υποσχέσεων, μπαίνει σε μια εποχή πραγματοποίησης. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτό το έργο στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, τις υπηρεσίες και τον τουρισμό. Ο νέος οδικός άξονας βοηθά στην οδική σύνδεση από τα Άγραφα μέχρι την Καρδίτσα, διασφαλίζει την ασφάλεια και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων και των ανθρώπων της περιοχής γενικότερα. Μια σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο μας αφού θα δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα».

Προσθέτει, δε, πως το έργο, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει εργασίες μικροδιαπλάτυνσης, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης για την ασφαλτόστρωση του δημοτικού οδικού δικτύου Άγραφα - Σάϊκα - Όρια Νομού Καρδίτσας σε μήκος 8.000 μ. με αρχή των εργασιών από τον οικισμό Άγραφα.

«Για το καλό αποτέλεσμα ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και πρωτίστως τον πρωθυπουργό, τον συνεργάτη του στο μέγαρο Μαξίμου κ. Δημητριάδη, τον υπουργό κ. Καραμανλή, τους υφυπουργούς κ. Λιβάνιο, κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον βουλευτή νομού Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργο και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αγράφων».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr