current views are: 9

7 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση17:26

Το Σάββατο παίρνει εξιτήριο από το «Ευγενίδειο» ο πρωθυπουργός – 50 λεπτά διήρκεσε το χειρουργείο

Στις 3 το μεσημέρι εισήχθη ο πρωθυπουργός στο «Ευγενίδειο» Θεραπευτήριο για προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Δημοσίευση 17:26’

Στις 3 το μεσημέρι εισήχθη ο πρωθυπουργός στο «Ευγενίδειο» Θεραπευτήριο για προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Στις 3 το μεσημέρι εισήχθη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο «Ευγενίδειο» Θεραπευτήριο για προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση διήρκεσε πενήντα λεπτά. Ο πρωθυπουργός είχε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί άμεσα, προκειμένου η υγεία του να μην επιβαρυνθεί, καθώς και το πρόγραμμά του την ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ βαρύ, με την ομιλία που έχει προγραμματιστεί την Τρίτη στη Βουλή για το Κυπριακό, αλλά και τα ταξίδια του σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη (περιφερειακό συνέδριο, ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας) την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.

Ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, τόνιζαν χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός ξεκουράζεται στο δωμάτιο του στον 5ο όροφο του Θεραπευτηρίου.

Η οικογένεια του είναι στο πλευρό του, πριν από λίγο βγήκε από το Θεραπευτήριο η αδελφή του κα. Ζανέτ Τσίπρα. Από την πρώτη στιγμή στο Ευγενίδειο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ενώ τον έχουν επισκεφτεί ήδη ο κ. Φλαμπουράρης  και ο κ. Τζανακόπουλος.

Αύριο ο πρωθυπουργός, όπως έχει γίνει γνωστό, θα πάρει εξιτήριο.


σχετικα αρθρα