current views are: 12

8 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση09:36

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα για τον Αλ. Τσίπρα – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο

Οι ευχές στον Αλέξη Τσίπρα για γρήγορη ανάρρωση

Δημοσίευση 09:36’

Οι ευχές στον Αλέξη Τσίπρα για γρήγορη ανάρρωση

Τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κάλεσε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης

Αμφότεροι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και ρώτησαν για την κατάσταση της υγείας του. Καλή ανάρρωση στον πρωθυπουργό ευχήθηκαν επίσης ο Δ. Κουτσούμπας και ο Δ. Αβραμόπουλος.

Μήνυμα έστειλε και ο επικεφαλής της ΤτΕ κ. Γιάννης Στουρναρας καθώς και πολύ υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Τσίπρας υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Παρασκευή όπως πρώτο σας ενημέρωσε το newpost ενώ έλαβε εξιτήριο το πρωί του Σαββάτου

Τέλος, να σημειώσουμε πως ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο Twitter. 

Αλ. Τσίπρας: Ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά», είπε ο πρωθυπουργός στην πρώτη ανάρτηση του στο Twitter μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. 

«Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ.προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό».


σχετικα αρθρα