current views are: 11

12 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση12:22

Π. Κουρουμπλής: Η Δικαιοσύνη απέδειξε πολλές φορές πως δεν υπακούει κανέναν

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δημοσίευση 12:22’

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα “Παραπολιτικά” και ερωτηθείς για την υπόθεση με το NOOR 1 o κ. Κουρουμπλής τόνισε: “Την υπόθεση την έχει Εισαγγελέας άρα ερευνάτε, είναι σε εξέλιξη και εκεί εμείς αυτή τη στιγμή περιμένουμε από την Εισαγγελική αρχή τις όποιες οδηγίες θα μας δώσει προκειμένου να προβούμε σε ενέργειες που πρέπει να προβούμε. Οι οδηγίες που έδωσα στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος είναι αυστηρότατες και συγκριμένες, ότι λεει η νομοθεσία να τηρηθεί με θρησκευτική ευλάβεια. Το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να γίνει μια ΕΔΕ. Ζητάω πληροφόρηση και μου λένε ασκεί καθήκοντα ανακριτού κατά την εντολή της εισαγγελικής αρχής από εκεί και πέρα αν έχει προβεί σε παράνομες πράξεις ο Εισαγγελέας οφείλει να τον ελέγξει, αυτός τον χρησιμοποιεί. Είναι ανακριτής εάν αυτός παραβαίνει τον όρκο για να είναι ανακριτής πρέπει να διωχθεί από την Εισαγγελική αρχή διότι αν αυτός δεν πήγε να κάνει τη δουλειά του που έπρεπε να κάνει και πάει και λεει άλλα πράγματα,  δεν ξέρω αν τα έχει πει

Ερωτώμενος για το ποιός είναι ο μισθό του συγκεκριμένου ανακριτικού υπαλλήλου και εάν αυτός του επιτρέπει να νοικιάζει αυτοκίνητο με 450 ευρώ το μήνα  ο κ. Κουρουμπλής τόνισε:  “1.100 €-1.200€ είναι ο μισθός ενός ανθυπασπιστή  στο Λιμενικό. Μου κάνετε καταγγελία; Αν μου κάνετε καταγγελία θα το ελέγξω πάραυτα. υπάρχει Εισαγγελέας, όταν την υπόθεση τη χειρίζεται Εισαγγελέας οφείλει ο Εισαγγελέας να παρεμβαίνει αν ο ανακριτής κάνει παράνομες ενέργειες. Αν αύριο το πρωί η Εισαγγελέας διατάξει έλεγχο για τον συγκεκριμένο κύριο εγώ θα το στείλω στο πειθαρχικό.Ο αρχηγός του Λιμενικού έχει πάρει εντολή να τηρήσει με θρησκευτική ευλάβεια τις διατάξεις και τους κανονισμούς.  …Εφόσον διαπιστώσει ο Εισαγγελέας ότι αυτά που λέτε είναι έξω από τις αρμοδιότητες που του έχει αναθέσει πάντα οφείλει ο Εισαγγελέας να παρεμβαίνει“.

Τέλος αναφορικά  με τη σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε:”Η Δικαιοσύνη απέδειξε σε πάρα πολλές περιπτώσεις πως είχε το κουράγιο να μην υπακούει ούτε σε υπουργούς ούτε σε πρωθυπουργούς ούτε σε αγίους ούτε σε δεσπότες


σχετικα αρθρα