ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Πότε θα γίνουν οι εκλογές - Πώς θα λειτουργεί η ΚΟ μέχρι την ανάδειξη νέου προέδρου

Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου 2021, 14:00 / Ανανεώθηκε 29 Οκτωβρίου 2021, 14:29
ΚΙΝΑΛ: Πότε θα γίνουν οι εκλογές - Πώς θα λειτουργεί η ΚΟ μέχρι την ανάδειξη νέου προέδρου
Photo: Intime
Facebook Twitter Whatsapp

Δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου για την ημερομηνία εκλογών και τη λειτουργία της Κ.Ο.

 

Διευκρινίσεις για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ αλλά και τη λειτουργία της ΚΟ έως τότε, έδωσε με δήλωσή του ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Όπως εξηγεί ο κ. Κεγκέρογλου την Δευτέρα θα συνεδριάσει η ΚΟ του κόμματος για τη λήψη αποφάσεων ενώ ο ίδιος εισηγείται τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα Προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο Γραμματέας της Κ.Ο. ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η δήλωσή του:

«Όπως είναι γνωστό στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου θα αναδειχτεί ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η Πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά.

Η εισήγηση μου, ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη λειτουργία της, θα είναι στο πλαίσιο της ενότητας που μας παρήγγειλε η Πρόεδρος μας αλλά και της αναγκαίας συνέχειας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της και συγκεκριμένα:

Έως την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, θα εισηγηθώ τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα Προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο Γραμματέας της Κ.Ο. ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Επίσης ως προς τις αρμοδιότητες των Βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθώ να συνεχίσουν ως έχουν.

Η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα γίνει τη Δευτέρα, αφού υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr