ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρ. Παυλόπουλος σε Τούρκους: Μολών λαβέ

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2017, 15:30 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2017, 17:57
Πρ. Παυλόπουλος σε Τούρκους: Μολών λαβέ
Facebook Twitter Whatsapp

Τον Άη-Στράτη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τον Άη-Στράτη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ανθυποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά. Αμέσως μετά δήλωσε, απαντώντας εμμέσως και στην συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα ότι: 

"Η ιερή μνήμη του ηρωϊκού Υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά εκπέμπει πάντοτε προς κάθε κατεύθυνση το εξής μήνυμα:  Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ.  Και φυλάσσουν πάντοτε τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία μας, αλλά και τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Η ιερή του μνήμη όμως εκπέμπει κι ένα άλλο μήνυμα προς κάθε έναν που προκαλεί και, κυρίως, προς κάθε επίδοξο εισβολέα.  Το μόνο μήνυμα που μας έμαθε η Ιστορία μας και οι πρόγονοί μας: Μολών λαβέ "

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε και το προσωπικό του σώματος ξηράς, του πολεμικού ναυτικού και της πολεμικής αεροπορίας που υπηρετεί στην Λήμνο όπου τους τόνισε μεταξύ άλλων: "Είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Και μήνυμα βαθιάς εκτίμησης. Ναι, εκτίμησης και σεβασμού σε καθέναν από εσάς γιατί έχετε αποδείξει το μεγαλείο της ψυχής, ιδίως αυτές τις κρίσιμες ώρες. Ένα μεγαλείο το οποίο αποτελεί πλέον δίδαγμα για πολλούς".

Αναλυτικά η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Λήμνο 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr