ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: «Το κόμμα μας θα ξαναγίνει μεγάλο για να προστατεύσει όλα τα κομμάτια του ελληνικού λαού που δεν είναι προνομιούχα»

Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου 2021, 12:00 / Ανανεώθηκε 26 Νοεμβρίου 2021, 12:28
Λοβέρδος: «Το κόμμα μας θα ξαναγίνει μεγάλο για να προστατεύσει όλα τα κομμάτια του ελληνικού λαού που δεν είναι προνομιούχα»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κ.Λοβέρδος είπε ότι απευθύνεται στο εθνικό ακροατήριο γιατί θέλει το μεγάλο ΠΑΣΟΚ και όχι το μικρό ΚΙΝΑΛ.

Σε πολιτική ομιλία του στην Καρδίτσα ο Α.Λοβέρδος μίλησε για υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων του κόμματος.

«Ζητάω να παλέψουμε για υπερδιπλασιασμό των δυνάμενων μας γιατί άμα μεγαλώσουμε θα μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα στους μη προνομιούχους, για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε ως πολιτικό κόμμα, τους ανθρώπους της εργασίας, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους πολύ μικρούς επαγγελματίες που είναι η μεγάλη πλειοψηφία, όλες εκείνες και όλους εκείνους που πάσχουν από μικρό εισόδημα, τις άνεργες, τους ανέργους. Το κόμμα μας ιδρύθηκε για τους μη προνομιούχους και θα ξαναγίνει μεγάλο για να προστατεύσει όλα τα κομμάτια του ελληνικού λαού που δεν είναι προνομιούχα» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Λοβέρδος είπε ότι απευθύνεται στο εθνικό ακροατήριο γιατί θέλει το μεγάλο ΠΑΣΟΚ και όχι το μικρό ΚΙΝΑΛ. «Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες, δεν απευθύνομαι μόνο στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ του 2019. Θα γίνουμε ένα κόμμα του 7%; Εμείς είμαστε ένα κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέοου και το έλεγε κίνημα εξουσίας για να κυβερνήσουμε να αναλάβουμε ευθύνες, τις ευθύνες της πατρίδας και των ανθρώπων. Γι αυτό ιδρυθήκαμε. Δεν ιδρυθήκαμε για να γίνουμε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση». 

Παρουσιάζοντας  το σχέδιό του για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ  ο Α.Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «Θέλουμε να ξαναγίνουμε κίνημα εξουσίας. Αυτό όμως θέλει πάθος, αγάπη, και φλόγα να καίει μέσα σου. Το πρώτο βράδυ, αν με επιλέξετε, η πρώτη μου επιλογή θα είναι να θα χαιρετήσω τους ψηφοφόρους που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το δεύτερο θα είναι να οριστούν τρείς Αντιπρόεδροι στο πρόσωπο των οποίων θα φωτογραφίζεται η ενότητα της παράταξη». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr