ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Ανοιχτό διάλογο με νέους αντί για debate έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου

Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου 2021, 22:00 / Ανανεώθηκε 29 Νοεμβρίου 2021, 22:38
ΚΙΝΑΛ: Ανοιχτό διάλογο με νέους αντί για debate έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου
Facebook Twitter Whatsapp

Ανοιχτό διάλογο με νέους είχε απόψε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει να αφουγκράζεται την ιδιαίτερη εποχή που βιώνουμε και προχώρησε σε συζήτηση με νέα παιδιά και νεανικό κοινό, τη Δευτέρα στις 20:00, λίγες ώρες πριν την έναρξη του debate των υπόλοιπων πέντε που διεκδικούν την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Η εκδήλωση έγινε σε έναν ιδιαίτερο πολυχώρο: Το Ρομάντσο, project των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το διάσημο SixDogs, στην οδό Αναξαγόρα 3-5 στα Χαυτεία, όπου στεγάζονταν το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου εντύπου. Ο πολυχώρος διαθέτει την λεγόμενη «θερμοκοιτίδα» που λειτουργεί ως χώρος στέγασης και παροχής υπηρεσιών σε νέους ή νέες επιχειρήσεις που αντικείμενο τους έχουν το διευρυμένο δημιουργικό χώρο. Με ιδιωτικούς χώρους γραφείων αλλά και συνεργατικούς χώρους, η θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο έχει ήδη διαμορφωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης. Παράλληλα, το πολιτιστικό κέντρο του Ρομάντσο διοργανώνει και φιλοξένει μουσικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, σεμινάρια, workshops και παρουσιάσεις, ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό.

Δείτε τον διάλογο Παπανδρέου με νέους:

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr