ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Παπαδημούλης: «Χυδαία και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα περί έξωσης σε ενοικιάστρια»

Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου 2022, 19:00 / Ανανεώθηκε 4 Ιανουαρίου 2022, 19:52
Κ. Παπαδημούλης: «Χυδαία και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα περί έξωσης σε ενοικιάστρια»
Facebook Twitter Whatsapp

«Όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και οφειλόμενα ενοίκια 8 μηνών και χρέη σε ΔΕΚΟ» ξεκαθαρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για συκοφαντικά ψεύδη και χυδαιότητες κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφορικά με δημοσιεύματα τα οποία εμφανίζουν τον ίδιο και τον γιό του να έχουν οδηγήσει σε έξωση ενοικιάστριας ακινήτου το οποίο είναι στην ιδιοκτησία τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Παπαδημούλης «ουδέποτε έγινε έξωση ούτε από εμένα ούτε από μέλος της οικογένειάς μου σε ενοικιάστρια ακινήτου, όπως ψευδώς αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα».

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία τον είχε εγκαλέσει με βάση τα ίδια δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Παπαδημούλη:

«Η χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια.

Με αφορμή δημοσιεύματα που προωθεί η ΝΔ ξεκαθαρίζω:

Ουδέποτε έγινε έξωση ούτε από εμένα ούτε από μέλος της οικογένειάς μου σε ενοικιάστρια ακινήτου, όπως ψευδώς αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα.

Για να τελειώνουν τα ψέματα:

Ο γιος μου, στον οποίο ανήκει το επίμαχο ακίνητο 100 τ.μ., το ενοικίασε τον Μάιο του 2021 σε μία κυρία έναντι 400 ευρώ το μήνα, η οποία από τότε δεν κατέβαλε ούτε ένα ενοίκιο και δεν πλήρωσε ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αποτέλεσμα ήταν, μετά από ευγενικές οχλήσεις και μετά από πέντε μήνες που συσσωρεύονταν χρέη, απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί, η συνήγορος του γιου μου να αιτηθεί μία διαταγή απόδοσης μισθίου, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως γίνεται πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Λαμβάνοντας μάλιστα υπ' όψιν την οικονομική δυσπραγία της ενοικιάστριας και προκειμένου να μην διογκώνονται επ' αόριστον τα χρέη, της χαρίστηκαν τα οφειλόμενα ενοίκια με δέσμευση πως δεν θα γίνουν απαιτητά στο μέλλον, καθώς και οι απλήρωτοι λογαριασμοί και κοινόχρηστα, αφήνοντας οικειοθελώς το ακίνητο.

Επομένως, όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και ενοίκια 8 μηνών και τα αντίστοιχα χρέη σε ΔΕΚΟ και κοινόχρηστα, τα οποία ανέλαβε προς διευκόλυνση της ενοικιάστριας να πληρώσει ο γιος μου.

Καλώ λοιπόν τους συκοφάντες να ανασκευάσουν, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Όσο για τους εντολείς τους, ας πουν πρώτα πώς αγόρασαν τα σπίτια του Βολταίρου μέσω offshore και πότε θα ξεπληρώσουν τα χρέη της ΝΔ ύψους 343 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες και μετά να συκοφαντούν του πολιτικούς τους αντιπάλους».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr