current views are: 8

29 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση07:33

Κ. Μητσοτάκης: Ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ θα προσπαθήσει να ξεγελάσει πάλι τους Έλληνες

«Ο κύριος Τσίπρας στη ΔΕΘ θα προσπαθήσει να ξεγελάσει πάλι τους Έλληνες», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ομιλία του στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση 07:33’

«Ο κύριος Τσίπρας στη ΔΕΘ θα προσπαθήσει να ξεγελάσει πάλι τους Έλληνες», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ομιλία του στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κύριος Τσίπρας στη ΔΕΘ θα προσπαθήσει να ξεγελάσει πάλι τους Έλληνες», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκηςκατά την ομιλία του στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας.

«Η επίθεση στο διαθέσιμο εισόδημα των πολίτων είναι πιο βίαιη από ποτέ. Οι Έλληνες δεν πληρώνουν γιατί δεν έχουν να πληρώσουν. Τα μόνα έσοδα που πάνε καλά είναι από τις κατασχέσεις. Νοσοκομεία υπολειτουργούν, καρκινοπαθείς περιμένουν μήνες για τις ακτινοθεραπείες», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση «που θα πλήξουν τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

Όσον αφορά την ανάπτυξη ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Η Ελλάδα είναι και σήμερα μια εξαίρεση σε μια θετική διεθνή συγκυρία. Η Ευρωζώνη αναπτύσσεται με υψηλότερους ρυθμούς από ότι αναμενόταν. Οι προβλέψεις στην Ελλάδα αναθεωρούνται προς το χειρότερο. Όσο πέφτει η ανάπτυξη τόσο αυξάνονται οι φόροι», ενώ αναφερόμενος στα μέτρα, είπε: “Μέτρα ύψους 5,1 δισ. που υπέγραψαν Τσίπρας – Καμμένος είναι προ των πυλών”.

Ο αρχηγός της ΝΔ επανέλαβε το αίτημα για διεξαγωγή εκλογών: «Ο κίνδυνος για τη χώρα δεν έχει περάσει. Προχωράμε χωρίς κατεύθυνση, με ρυθμούς ΣΥΡΙΖΑ. Απομακρυνόμαστε αργά αλλά σταθερά από τον ευρωπαϊκό πυρήνα. Αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα από μια πολιτική αλλαγή», τονίζοντας: 

«Μετά τις εκλογές θα προκύψει μια σοβαρή κυβέρνηση που θα δώσει αναπτυξιακές προοπτικές για τη χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί. Είχε τις ευκαιρίες και απέτυχε. Το μόνο που τους έχει μείνει είναι οι καρέκλες τους».

Αναφερόμενος στην πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε τον τελευταίο καιρό με τα περί σταλινισμού και ναζισμού, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε: «Εμείς δεν θα ρίξουμε νερό στον μύλο όσων θέλουν να ξεπλύνουν τις αποτυχίες τους. Η παράταξή μας αποκατάστησε τη δημοκρατική ομαλότητα σε αυτή τη χώρα. Δεν θα απολογηθούμε σε αυτούς και δεν θα απαντήσουμε στις γελοιότητες περί ακροδεξιών, την ώρα που αυτοί κυβερνούν με τον Καμμένο».

Για το ζήτημα των πυρκαγιών, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «πλήρη κυβερνητική ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών», ενώ αναφερόμενος στις Πανελλαδικές εξετάσεις είπε:

«Η δήθεν κατάργηση των Πανελλαδικών μεταλλάχθηκε στον διπλασιασμό τους. Μια άσχετη κυβέρνηση παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες της νέας γενιάς, ενώ αυξάνει την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών. Αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη για να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων».

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι όταν δεν ψεύδεται διχάζει και όταν δεν διχάζει λασπολογεί γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο», κατέληξε ο κ. επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας.


σχετικα αρθρα