current views are: 14

1 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:41

Τα «χώνει» στους Πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Μανιάτης: Προτίμησαν τα υπουργικά έδρανα

«Ήρθε τώρα η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες», τονίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας

Δημοσίευση 07:41’

«Ήρθε τώρα η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες», τονίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας

«Ήρθε τώρα η ώρα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στους πολίτες, να τούς πούμε αλήθειες, αυτά έχει πλέον η κοινωνία» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος ανακοίνωσε την Πέμπτη την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς

«Πρέπει ο υποψήφιος να μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει. Να πείσει ότι μπορεί να τα κάνει πράξη. Θέλω να κριθώ με βάση την υπουργική μου εμπειρία επί 1,5 χρόνο» σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ

Ο κ. Μανιάτης υποστήριξε πως «αυτό που πάμε να φτιάξουμε είναι η Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα, που χωράει από το προοδευτικό κέντρο μέχρι την πολιτική οικολογία». «Στις επόμενες εκλογές πρωταγωνιστής θα είναι η νέα ελληνική Σοσιαλδημοκρατία», πρόσθεσε.

O πρώην υπουργός άσκησε έντονη κριτική στους Πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούν το νέο φορέα και τον επικεφαλής που θα προκύψει να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με τη Νέα Δημοκρατία. 

«Όταν είδαν τα δύσκολα εγκατέλειψαν το καράβι, προτίμησαν την εύκολη λύση και τα υπουργικά έδρανα… Είναι υποκριτές που θέλουν να το παίξουν σοσιαλδημοκράτες επειδή βλέπουν να καταβαραθρώνονται στις δημοσκοπήσεις», σχολίασε. 

Ο κ. Μανιάτης πρόσθεσε ότι είναι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ομοτράπεζοι του Καμμένου, βασικά η ίδια παράταξη». «Θέλουν να συνεργαστούν για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, καμία σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία ή την Αριστερά του Μιχάλη Παπαγιαννάκη», κατέληξε.

«Πρέπει να ξαναδώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο. Με πράξεις και όχι με λόγια. Να διοργανώσουμε 13 ανοιχτά debates στις Περιφέρειες με συμμετοχή των πολιτών. Όλοι μαζί προχωρούμε μπροστά!», σημείωσε.

«Ο πολιτικός και ο υποψήφιος πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα αν έχει κολλήσει ένσημα στη ζωή του πριν μπει στην πολιτική, ποια η πορεία και το έργο του στην πολιτική κι αν έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πράξη όσα υπόσχεται. Να μιλήσουν τα έργα και όχι τα λόγια», κατέληξε.

 


σχετικα αρθρα