ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει τις επαφές ο Αλ. Τσίπρας εν όψει ΔΕΘ - Ταξιδεύει σε Ιωάννινα και Καβάλα

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 1 Σεπτεμβρίου 2017, 12:01 / Ανανεώθηκε 1 Σεπτεμβρίου 2017, 21:08
Συνεχίζει τις επαφές ο Αλ. Τσίπρας εν όψει ΔΕΘ - Ταξιδεύει σε Ιωάννινα και Καβάλα
Facebook Twitter Whatsapp

Στο φουλ έχουν ανάψει οι “μηχανές” στο Μέγαρο Μαξίμου με το “παζλ” της ομιλίας του πρωθυπουργού το Σάββατο το βράδυ στις 9 Σεπτεμβρίου στο Βελλίδειο Ίδρυμα στις 8 μ.μ., να παίρνει σιγά - σιγά την τελική του μορφή. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο φουλ έχουν ανάψει οι «μηχανές» στο Μέγαρο Μαξίμου με το «παζλ» της ομιλίας του πρωθυπουργού το Σάββατο το βράδυ στις 9 Σεπτεμβρίου στο Βελλίδειο Ίδρυμα στις 8 μ.μ., να παίρνει σιγά - σιγά την τελική του μορφή. 

Από τα σημειώματα των υπουργών που βρίσκονται στο Μαξίμου έδω και ημέρες, τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, τα σημερινά ραντεβού του με την ΕΣΕΕ, την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και τη ΓΣΕΒΕΕ, την εκδήλωση για τη διοικητική μεταρρύθμιση, τις αλλαγές στο νέο Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, αλλά και τις επισκέψεις του στους τόπους εργασίας και παραγωγής, η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ παίρνει «σάρκα και οστά» παρά το γεγονός πως όλοι γνωρίζουν πως το «καλάθι» που θα έχει μαζί του θα είναι μικρό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την επόμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα έλευσης του Εμμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα είναι «βαρύ» με ταξίδια και στην περιφέρεια. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στα Ιωάννινα προκειμένου να εγκαινιάσει ένα τμήμα της Ιονίας Οδού, ενώ το ίδιο βράδυ θα επισκεφτεί την Καβάλα αφού την επόμενη ημέρα έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του Μπόικο Μπορίσοφ για την υπογραφή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Καβάλας - Αλεξανδρούπολης - Μπουργκάς.