current views are: 10

1 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:10

Να τελειώνει με την αξιολόγηση στο Δημόσιο μέσα στο Σεπτέμβρη θέλει η κυβέρνηση

Νομοθετική ρύθμιση για την αξιολόγηση προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη

Δημοσίευση 13:10’

Νομοθετική ρύθμιση για την αξιολόγηση προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη

Νομοθετική ρύθμιση για την αξιολόγηση προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη.

«Ο μέσος υπάλληλος σήμερα φοβάται ότι η αξιολόγηση είναι κάτι που θα του βγει σε κακό» σημείωσε προσθέτοντας ότι «από το 2010 μέχρι και το προηγούμενο διάστημα και για επτά χρόνια δεν είχαν γίνει ούτε αξιολογήσεις, ούτε κρίσεις προϊσταμένων, παρά κομματικές τοποθετήσεις».

«Αφού έχουμε προχωρήσει σε έναν βαθμό αξιολόγησης ο οποίος δεν είναι ικανοποιητικός αυτή τη στιγμή εξετάζεται μία νομοθετική, ενδεχομένως, ρύθμιση η οποία θα δώσει ένα έναυσμα στο να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα πια η αξιολόγηση», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον Real Fm.

Η κυρία Γεροβασίλη είπε ακόμη ότι η ρύθμιση θα υπενθυμίζει με πιο δυναμικό τρόπο σε όσους έχουν θέσεις ευθύνης ότι δεν μπορούν να αρνούνται να αξιολογούν το προσωπικό τους και έθεσε ως στόχο την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα στον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα απαντώντας στο ερώτημα πότε το υπουργείο θέλει να τελειώσει η διαδικασία της αξιολόγησης απάντησε: «Το όριο θα είναι εντός του Σεπτεμβρίου. Σας είπα ότι μιλάμε για την αξιολόγηση του 2016, αντιλαμβάνεστε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 είναι λογικό και μάλιστα είναι και κομμάτι μίας ολόκληρης μεταρρύθμισης, η οποία έχει χαρακτηριστικά με τα οποία δεν έχει κανείς υπάλληλος να φοβηθεί κάτι».


σχετικα αρθρα