current views are: 9

10 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:46

Κόντρα Ε. Καρακώστα – Γ. Αμυρά στον «αέρα» του «Ακραίως»

Εύη Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Αμυράς (Ποτάμι) διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας

Δημοσίευση 08:46’

Εύη Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Αμυράς (Ποτάμι) διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη, η εκπομπή «Ακραίως» φιλοξένησε ένα ακόμα ενδιαφέρον πάνελ. 

Εύη Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Αμυράς (Ποτάμι) διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας. 

Αναφερόμενη στις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς η κα Καρακώστα τόνισε πως «το ζητούμενο είναι ποιους θα υπηρετήσει η Κεντροαριστερά». 

«Η κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να είναι η ίδια στην Αριστερά και τη Δεξιά. Έχουμε δώσει ένα άνοιγμα στις μικρές επιχειρήσεις και με το ΕΣΠΑ», εκτίμησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Καρακώστα επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να εφαρμόσει το πρόγραμμα του γιατί ανέλαβε μία καταχρεωμένη χώρα και μίλησε για τις προσλήψεις λέγοντας: «Μεγάλο ποσοστό προσλήψεων αφορά και τον ιδιωτικό τομέα. Αλίμονο αν δεν προσλάβουμε δασκάλους και νηπιαγωγούς».

Ο Γιώργος Αμυράς επέκρινε την κυβέρνηση θυμίζοντας πως «Από 1/1/2019 όλες οι συντάξεις θα μειωθούν κατά 18%».

«Η κα Καρακώστα ψήφισαν από το 1/1/2019 όλες οι συντάξεις να μειωθούν 18%.(…) Είστε άσχετη. Η κα καρακώστα έχει ψηφίσει τη μείωση του αφορολόγητου», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού με την κα Καρακώστα να απαντά «Δεν λέτε τα αντίμετρα».

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Αμυράς τόνισε πως «Οι μισές εργασιακές σχέσεις είναι ελαστικές. Που ζει η κυβερνητική πλειοψηφία και δεν τα βλέπει αυτή». 
Αναφερόμενος στο ρεκόρ που πέτυχε φέτος ο τομέας του τουρισμού σημείωσε: «Μελετήστε τα στοιχεία του τουρισμού» και διευκρίνισε πως αύξηση της τουριστικής κίνησης παρατηρήθηκε στα αεροδρόμια που ιδιωτικοποιήθηκαν και δώθηκαν στην Fraport. 


σχετικα αρθρα