ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Αρ. Μπαλτά για τον διορισμό της συζύγου του: Με έχουν στοχοποιήσει

Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2017, 16:01 / Ανανεώθηκε 11 Σεπτεμβρίου 2017, 18:27
Απάντηση Αρ. Μπαλτά για τον διορισμό της συζύγου του: Με έχουν στοχοποιήσει
Facebook Twitter Whatsapp

«Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα εμένα, πάνω στη γυναίκα μου», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αριστείδης Μπαλτάς σε δημοσίευμα που 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα εμένα, πάνω στη γυναίκα μου», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αριστείδης Μπαλτάς σε δημοσίευμα που αναφερόταν σε παράνομο διορισμό της συζύγου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή", η σύζυγος Μπαλτά εάν και είχε πτυχίο πολιτικών επιστημών, αποσπάστηκε στην ΔΕΠΑΝΟΜ, μια από τις εταιρείες του Δημοσίου που ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων. Πριν από περίπου ένα μήνα, διεκδίκησε και πέτυχε την αύξηση του μισθού της, αφού ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού και μάλιστα από το Πολυτεχνείο.

Όπως τόνισε ο κ.Μπαλτάς ,το πρόσωπο του είναι στοχοποιημένο λόγω της περίφημης φράσης του περί αριστείας.

Η σύζυγός του ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 2008 και κατέθεσε τα χαρτιά της από εκείνο το έτος για αναγνώριση και συνακόλουθη μισθολογική αύξηση.
Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της ,το μεταπτυχιακό της αναγνωρίστηκε πρόσφατα.

«Δεν περίμενα ότι θα έφτασαν προς τα εκεί,με θέματα που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου» είπε και έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρια από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. «Σαν εκτέλεση συμβολαίων» ανέφερε ενώ χαρακτήρισε συκοφαντίες και αστεία πράγματα τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη για το ίδιο ζήτημα.
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr