current views are: 6

13 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:12

Β. Κικίλιας: Οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες της κυβέρνησης δεν φάνηκαν στη Σαλαμίνα

«Ο επικεφαλής της «task force για τις επενδύσεις» κ. Τσίπρας, καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στο Ελληνικό και τις Σκουριές.

Δημοσίευση 09:12’

«Ο επικεφαλής της «task force για τις επενδύσεις» κ. Τσίπρας, καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στο Ελληνικό και τις Σκουριές.

«Ο επικεφαλής της «task force για τις επενδύσεις» κ. Τσίπρας, καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στο Ελληνικό και τις Σκουριές, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερήσει στην αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας που ξεκίνησε από τη Σαλαμίνα και έχει φθάσει στην Πειραϊκή.

«Στο Ελληνικό καθυστερούν και θέτουν σε κίνδυνο, μια επένδυση που θα φέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας. Ως εδώ τα ψέματα και η ανικανότητά τους», τονίζει και κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση του «εγκλήματος» που συντελείται στον Σαρωνικό με την πετρελαιοκηλίδα να έχει φθάσει στη θαλάσσια περιοχή της Πειραϊκής:

«Η κυβέρνηση που παριστάνει ότι έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες, παραμένει θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό. Η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια. Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έστρεψε τα βέλη του και κατά του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή: «Την ίδια ώρα, ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού… Είναι προφανές ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

«Ζητάμε  την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, και το κυριότερο, αμέσως πρόσθετα μέτρα για την απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής», καταλήγει στη δήλωσή του ο Β. Κικίλιας.


σχετικα αρθρα