current views are: 7

13 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:20

Λ. Αυγενάκης: Το όραμά μας είναι η Ελλάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της

«Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν τον εθνικό εφιάλτη. Ήρθε η ώρα να πούμε ότι η τωρινή μιζέρια και κατάντια είναι μια θλιβερή παρένθεση» δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας 

Δημοσίευση 12:20’

«Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν τον εθνικό εφιάλτη. Ήρθε η ώρα να πούμε ότι η τωρινή μιζέρια και κατάντια είναι μια θλιβερή παρένθεση» δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας 

«Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν τον εθνικό εφιάλτη. Ήρθε η ώρα να πούμε ότι η τωρινή μιζέρια και κατάντια είναι μια θλιβερή παρένθεση» δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων. 

Στην εκδήλωση της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων με θέμα «Οι εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης διαφορών ως μοχλός ανάπτυξης. Συνδιαμόρφωση μιας νέας νομικής κουλτούρας» απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ το θέμα ανέπτυξαν οι εξαιρετικοί ομιλητές κ. Κ. Καραγκούνης, Βουλευτής Αιτωλ/νίας- Αν. Τομεάρχης Δικαιοσύνης, κ. Ν. Βαλεργάκης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Μ. Βλαχογιάννης, Επιχειρηματίας – Α’ Αντιπρόεδρος ΕΒΕΘ και κ. Ν. Κλαμαρής, Ομότιμος Καθηγητή Νομικής Σχολής Αθηνών – τ. Πρόεδρος Νομικής Σχολής Αθηνών – Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη δημόσια τον κ. Ν. Κωστόπουλο, Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων ΝΔ και τον κ. Γ. Κώτσηρα, Αν. Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων ΝΔ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, επεσήμανε ότι «Η διαμεσολάβηση πρέπει να γίνει μέρος της νομικής μας κουλτούρας! Για να γίνει αυτό όμως, χρειάζεται μία υγιής οικονομία που λειτουργεί, αλλά και η Δικαιοσύνη να ανταποκρίνεται άμεσα! Μια αναιμική οικονομία δε βοηθά στην εδραίωση της διαμεσολάβησης».

Τέλος, ο Γραμματέας της Ν.Δ. υποστήριξε ότι: «Το όραμά μας είναι η Ελλάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της. Να γίνει μια κοινωνία με ευημερία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, με ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα και λειτουργικό Κράτος. Σε λίγες ημέρες από το βήμα της Δ.Ε.Θ. ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει γι’ αυτό το σχέδιο και θα εκφράσει αυτό το νέο πατριωτισμό της αλήθειας και της συνέπειας» καταλήγει ο κ. Αυγενάκης. 


σχετικα αρθρα