current views are: 10

18 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση19:02

Στο ΕΣΡ προσφεύγει η ΝΔ για την παρουσίαση των δημοσκοπήσεων

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Δημοσίευση 19:02’
ΝΔ-κατα-ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Πηγές της Κουμουνδούρου επικαλούμενες στοιχεία μιας σειράς από δημοσκοπήσεις σχολίασαν με νόημα τα αποτελέσματα αναφέροντας ότι «Η επιλογή της ΝΔ να ακολουθήσει το δρόμο της καταστροφολογίας και του μηδενισμού την έχει οδηγήσει σε απόλυτο αδιέξοδο».

Λίγη ώρα αργότερα, η ΝΔ σήκωσε το γάντι και απάντησε μέσω κύκλων της πως «η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου για μεγάλο διάστημα κατήγγειλε συλλήβδην τις εταιρείες δημοσκοπήσεων».

«Τώρα βγάζει non paper χρησιμοποιώντας στοιχεία μιας άγνωστης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης, εκτός ΣΕΔΕΑ, εκτός οποιουδήποτε ελέγχου, χωρίς καμία παρουσία και εκπροσώπηση. Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια» τονίζουν από τη ΝΔ και καταλήγουν: «Η Νέα Δημοκρατία αύριο προσφεύγει στο ΕΣΡ προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας στην διεξαγωγή και δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων».


σχετικα αρθρα