ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, ο κ. Πρωθυπουργός εξακολουθεί να «ωραιοποιεί» την πραγματικότητα».

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2022, 17:00 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2022, 17:50
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, ο κ. Πρωθυπουργός εξακολουθεί να «ωραιοποιεί» την πραγματικότητα».
Facebook Twitter Whatsapp

Τρία χρόνια μετά, το αίτημα για Αλλαγή Πολιτικής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό. 

Για πολιτική ανεπάρκεια της κυβέρνησης κάνει λόγο, το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και στρέφει τα βέλη του, προς τον πρωθυπουργό, τονίζοντας οτι «ωραιοποιεί» την πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, ο κ. Πρωθυπουργός εξακολουθεί να «ωραιοποιεί» την πραγματικότητα.

Προσπαθεί να καλύψει την πολιτική και τεχνοκρατική ανεπάρκεια της Κυβέρνησής του, την αποτυχία στη διαχείριση των κρίσεων, τη συσσώρευση προβλημάτων εις βάρος των πολλών και αδύναμων. Αφήνει έξω από τον απολογισμό του την ανεύθυνη δημοσιονομική διαχείριση, την επιλεκτική φορολογική πολιτική για λίγους και ισχυρούς, την εργαλειοποίηση ακόμη και της πανδημίας για την αδιαφανή εξυπηρέτηση συμφερόντων. Τα κλειστά κλαμπ εξουσίας, τις απευθείας αναθέσεις, τον συμβιβασμό με τα μεγάλα συμφέροντα στην ενέργεια, το «επιτελικό χάος» των φυσικών καταστροφών. Τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για το δημόσιο πανεπιστήμιο, τη δημόσια υγεία, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη νέα γενιά.

Και φυσικά επιμένει να μας επιτίθεται, προσπαθώντας -μάταια- να «θολώσει» το θετικό μας μήνυμα. Του συνιστούμε να περιμένει ως τις εκλογές -αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει- και να αναμένει τη λαϊκή ετυμηγορία. Και τότε θα φανεί ποιοι εργάζονται για το καλό του τόπου και ποιοι για τις καρέκλες και τα αξιώματα.

Τρία χρόνια μετά, το αίτημα για Αλλαγή Πολιτικής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό

Μαζί με την ανάγκη για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, μια αξιόπιστη επιλογή ορθού λόγου, απέναντι στον ελιτισμό και τον λαϊκισμό. Απέναντι στη συντήρηση, δεξιά και αριστερή.

Για την επιστροφή της ελπίδας και της αξιοπρέπειας στη ζωή μας».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr