ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επείγουσα επιστολή προς τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2022, 21:00 / Ανανεώθηκε 2 Αυγούστου 2022, 21:51
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επείγουσα επιστολή προς τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο Εισαγγελέας Καμηλάρης είναι εκείνος που επέτρεψε την αρπαγή του Αλεξάντερ από τον θάλαμο νοσηλείας του στις 23 Γενάρη 2020, χωρίς παρουσία Εισαγγελέα.», αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Επείγουσα επιστολή προς τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, κ. Άγγελο Καμηλάρη για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ, εν όψει του ενδεχομένου νέας αρπαγής του, αυτή τη φορά προς ΗΠΑ, απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της:  «Ο Εισαγγελέας Καμηλάρης είναι εκείνος που επέτρεψε την αρπαγή του Αλεξάντερ από τον θάλαμο νοσηλείας του στις 23 Γενάρη 2020, χωρίς παρουσία Εισαγγελέα.
Και είναι εκείνος που υπογράφει τώρα (30.06.2022) έγγραφο με το οποίο δίνει την άδεια να κρατηθεί ο Αλεξάντερ και μετά την έκτιση της ποινής του! Άδεια που υπογράφει στη συνέχεια κ ο Υπουργός Δικαιοσύνης, σαν να ήταν δικαστής!
Συνημμένο το σχετικό έγγραφο του Εισαγγελέα Καμηλάρη και η σημερινή επείγουσα επιστολή μου.
Ακολουθεί το κείμενο ολόκληρης της επιστολής μου, ανηρτημένης κ στην επίσημη ιστοσελίδα μου, που απεστάλη σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Καμηλάρη και δεν έχει απαντηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.»

Ολόκληρη η ανάρτησή της 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr